Kırgın Çiçekler 93.Bölüm Yorumları

Hala Kırgın Çiçekler gibi total bi dizinin konusuna yorum yazdırarak coolluğumu zedeliyorsun :A
Ay incilerin dökülmez birşey olmaz :A Bak ben Ab li tarafım ağır basmasına rağmen total da seviyorum. Böyle olmak iyi :A @denizz19 gibi çok totalli olmak ve @xemrexxx gibi çok ab olmak iyi degil :A

Ben yabancı dizi bile , benimki AB üstü bi şey :A
Bence okul ve bilgisayar oyunları artı forum, ondan dolayıdır :A
Ben geçen sene forumda çok aktif olduğum için Tv açmazdım :) tek 1 dizi izliyordum.
Bu dönem forumu azaltıp Tv ye yöneldim. Artık okumadığım içinde ders problemi yok :Z

Bence okul ve bilgisayar oyunları artı forum, ondan dolayıdır :A
Ben geçen sene forumda çok aktif olduğum için Tv açmazdım :) tek 1 dizi izliyordum.
Bu dönem forumu azaltıp Tv ye yöneldim. Artık okumadığım içinde ders problemi yok :Z
Aradan oyunları çıkarttım mecburen :( Sadece forum var.

Aradan oyunları çıkarttım mecburen :( Sadece forum var.
olması gereken bu. Başarıya giden yolda bazı şeyleri feda etmek gerekir.
Ben şuanki durumuma kolay ulaşmadım, zamanında feda ettiğim çok şey oldu ve şimdi de kaymağını yiyorum :D

olması gereken bu. Başarıya giden yolda bazı şeyleri feda etmek gerekir.
Ben şuanki durumuma kolay ulaşmadım, zamanında feda ettiğim çok şey oldu ve şimdi de kaymağını yiyorum :D
Benim amacıma oranla feda ettiğim şeyler az. O yüzden ulaşamayacağım sanırım :D

Benim amacıma oranla feda ettiğim şeyler az. O yüzden ulaşamayacağım sanırım :D
Hiç belli olmaz bu işler :)
bugün gececisin galiba :D bende tam uyuyacaktımda acaba girsemmi diye tereddüt ettim :D 14 saat girmedik 30 bildirim gelmiş :A
Şuan tek tek bakıyorum :D ve hala geliyor bildirimler :O

Hiç belli olmaz bu işler :)
bugün gececisin galiba :D bende tam uyuyacaktımda acaba girsemmi diye tereddüt ettim :D 14 saat girmedik 30 bildirim gelmiş :A
Şuan tek tek bakıyorum :D ve hala geliyor bildirimler :O
Yine erken yatmam gereken ama yatmaya direndiğim bir gece :D
Aynı şeyi ben de her gece yapıyorum eve geldiğimde, 20 30 bildirim oluyor geceye kadar :D

Yine erken yatmam gereken ama yatmaya direndiğim bir gece :D
Aynı şeyi ben de her gece yapıyorum eve geldiğimde, 20 30 bildirim oluyor geceye kadar :D
ben biraz takılırım galiba. Yarın gece girmem. Önümüzdeki hafta çok yoğun bir hafta olacak benim için :T: gerçi bu hafta da öyleydi oyüzden anca dün gece gelebildim foruma.
Haftaya cuma günü 9 günlük sonbahar tatili var :Z gelsin geç uyumalar geç kalkmalar gezip tozmalar :A

ben biraz takılırım galiba. Yarın gece girmem. Önümüzdeki hafta çok yoğun bir hafta olacak benim için :T: gerçi bu hafta da öyleydi oyüzden anca dün gece gelebildim foruma.
Haftaya cuma günü 9 günlük sonbahar tatili var :Z gelsin geç uyumalar geç kalkmalar gezip tozmalar :A
Niye giremiyosun? Normal zamanda, gündüzleri hiç mi imkan yok? :D

Biraz özel mesele böyle herkesin görebildiği yerde yazmak istemiyorum :D
Normal şartlarda girebiliyordum da bu aralar imkanım yok işte.
Sen İsveç'te değil misin? Türkçe bilen kaç kişi var ki etrafında? :A:A Neyse deşmeyeyim :D

Sen İsveç'te değil misin? Türkçe bilen kaç kişi var ki etrafında? :A:A Neyse deşmeyeyim :D
haha ben bu forumda herkes görmesin dedim :A
zamanında karamsarlıklarım, sevinçlerim, sağlık problemlerim, iş durumlarımı açık açık yazardım ama sonra hepsi laf oldu :A bende şimdi herşeyimi özelden soranlarla yada konu dışında sohbet ettiğim mekanlarda anlatırım insanlara :A

haha ben bu forumda herkes görmesin dedim :A
zamanında karamsarlıklarım, sevinçlerim, sağlık problemlerim, iş durumlarımı açık açık yazardım ama sonra hepsi laf oldu :A bende şimdi herşeyimi özelden soranlarla yada konu dışında sohbet ettiğim mekanlarda anlatırım insanlara :A
Ama bu benim soruma cevap değil :A