O kadar yüksekten atlayıp yüzünde ufacık yaralar olması çok saçma olmuş.
Hani atlama yoktu.
O kadar yüksekten atlayıp yüzünde ufacık yaralar olması çok saçma olmuş.
bi 3. sezon yapsınlar o zmn görecem ben onları.O kadar yüksekten atlayıp yüzünde ufacık yaralar olması çok saçma olmuş.
Hani atlama yoktu.@denizz19
Karagül'de daha çok vardı bu tarz sahneler Haluk onlar 4. sezonu bile yaptılar, neden olmasın 3. sezon.bi 3. sezon yapsınlar o zmn görecem ben onları.![]()
![]()
Karagül çok güzeldi kırgınlar berbat daha 2.sezonundan . kaaragülüm hiçböyle olmadı ohohKaragül'de daha çok vardı bu tarz sahneler Haluk onlar 4. sezonu bile yaptılar, neden olmasın 3. sezon.![]()
İkisinin de bir farkı yok ikisinde de aynı ucuz numaralar vardı. Bana kalırsa Kırgınlar daha samimi bir dizi ama abarttılar artık.Karagül çok güzeldi kırgınlar berbat daha 2.sezonundan . kaaragülüm hiçböyle olmadı ohohkırgınlar 12 haziran final diyolla
![]()
karagül candı bu gerçekİkisinin de bir farkı yok ikisinde de aynı ucuz numaralar vardı. Bana kalırsa Kırgınlar daha samimi bir dizi ama abarttılar artık.![]()
Senin canını yerim ben Kırgınları sevmişsinİkisinin de bir farkı yok ikisinde de aynı ucuz numaralar vardı. Bana kalırsa Kırgınlar daha samimi bir dizi ama abarttılar artık.![]()
Senin canını yerim ben Kırgınları sevmişsinDur fragmana bakayım
![]()
Yahu Eylül ölürse Kemal'in de bir anlamı kalmaz o sebeple ben ölmeyecek diyorumBu atlamadan sonra artık Eylül öldü diyebiliriz @mrt-06 atacanın dediği gibi yüzünden sıyrıklar olmuş olması olmamış bencede![]()
Yahu Eylül ölürse Kemal'in de bir anlamı kalmaz o sebeple ben ölmeyecek diyorum![]()
Kız Allah'ın işine karışılmaz belki ölmeyecekO kadar yüksek uçurumdan düşüpte ölmemesi saçma olur ben Eylül olmasada Kemal devam
eder diye düşünüyorum![]()
Kız Allah'ın işine karışılmaz belki ölmeyecekdizi bu
Ölürse sana şarkı söyleyeceğim ölmezse sen bana söyleyeceksin Ya da 1 dakikalık ses kaydı atacaksın benle ilgiligörelim bakalım hangimizin dediği olacak
Ölürse sana şarkı söyleyeceğim ölmezse sen bana söyleyeceksin Ya da 1 dakikalık ses kaydı atacaksın benle ilgili![]()
Ölürse sana şarkı söyleyeceğim ölmezse sen bana söyleyeceksin Ya da 1 dakikalık ses kaydı atacaksın benle ilgili![]()
yerim siziTamam anlaştık o zaman
yerim sizihem ölüp hem ölmezse ben söylerim şarkı
![]()
hem ölur hem ölmez diyorumyiyebilirsin ikimizde tatlıyız dimi @denizz19
ee sen izledinmi fragmanı ne diyon eylül ölürmü ölmezmi
akşam görecez![]()