O kadar yüksekten atlayıp yüzünde ufacık yaralar olması çok saçma olmuş.
Hani atlama yoktu. @denizz19
O kadar yüksekten atlayıp yüzünde ufacık yaralar olması çok saçma olmuş.
bi 3. sezon yapsınlar o zmn görecem ben onları.O kadar yüksekten atlayıp yüzünde ufacık yaralar olması çok saçma olmuş.
Hani atlama yoktu. @denizz19
Karagül'de daha çok vardı bu tarz sahneler Haluk onlar 4. sezonu bile yaptılar, neden olmasın 3. sezon.bi 3. sezon yapsınlar o zmn görecem ben onları.
Karagül çok güzeldi kırgınlar berbat daha 2.sezonundan . kaaragülüm hiçböyle olmadı ohoh kırgınlar 12 haziran final diyollaKaragül'de daha çok vardı bu tarz sahneler Haluk onlar 4. sezonu bile yaptılar, neden olmasın 3. sezon.
İkisinin de bir farkı yok ikisinde de aynı ucuz numaralar vardı. Bana kalırsa Kırgınlar daha samimi bir dizi ama abarttılar artık.Karagül çok güzeldi kırgınlar berbat daha 2.sezonundan . kaaragülüm hiçböyle olmadı ohoh kırgınlar 12 haziran final diyolla
karagül candı bu gerçek ntc habire karar değiştiriyor bir final bir sezon f. yapacaz diyorlar.İkisinin de bir farkı yok ikisinde de aynı ucuz numaralar vardı. Bana kalırsa Kırgınlar daha samimi bir dizi ama abarttılar artık.
Senin canını yerim ben Kırgınları sevmişsin Dur fragmana bakayımİkisinin de bir farkı yok ikisinde de aynı ucuz numaralar vardı. Bana kalırsa Kırgınlar daha samimi bir dizi ama abarttılar artık.
Senin canını yerim ben Kırgınları sevmişsin Dur fragmana bakayım
Yahu Eylül ölürse Kemal'in de bir anlamı kalmaz o sebeple ben ölmeyecek diyorumBu atlamadan sonra artık Eylül öldü diyebiliriz @mrt-06 atacanın dediği gibi yüzünden sıyrıklar olmuş olması olmamış bencede
Yahu Eylül ölürse Kemal'in de bir anlamı kalmaz o sebeple ben ölmeyecek diyorum
Kız Allah'ın işine karışılmaz belki ölmeyecek dizi buO kadar yüksek uçurumdan düşüpte ölmemesi saçma olur ben Eylül olmasada Kemal devam
eder diye düşünüyorum
Kız Allah'ın işine karışılmaz belki ölmeyecek dizi bu
Ölürse sana şarkı söyleyeceğim ölmezse sen bana söyleyeceksin Ya da 1 dakikalık ses kaydı atacaksın benle ilgiligörelim bakalım hangimizin dediği olacak
Ölürse sana şarkı söyleyeceğim ölmezse sen bana söyleyeceksin Ya da 1 dakikalık ses kaydı atacaksın benle ilgili
Ölürse sana şarkı söyleyeceğim ölmezse sen bana söyleyeceksin Ya da 1 dakikalık ses kaydı atacaksın benle ilgili
yerim sizi hem ölüp hem ölmezse ben söylerim şarkıTamam anlaştık o zaman
yerim sizi hem ölüp hem ölmezse ben söylerim şarkı
hem ölur hem ölmez diyorumyiyebilirsin ikimizde tatlıyız dimi @denizz19
ee sen izledinmi fragmanı ne diyon eylül ölürmü ölmezmi
akşam görecez