İzle izle 9,88 reytingi görünce senin bile İçin gitti izlemek içinAa ölmeyecekse hiç gerek yok başlamam diziye
Hoşbulduk ama gidiyorum şimdi
O Zaten içerde izliyor ilk içerde izleyip sonra bunu izleyenler benim gözümde diziyi izlemiyordur
İzle izle 9,88 reytingi görünce senin bile İçin gitti izlemek içinAa ölmeyecekse hiç gerek yok başlamam diziye
O Zaten içerde izliyor ilk içerde izleyip sonra bunu izleyenler benim gözümde diziyi izlemiyordur
Haha tamam görüşürüzAa ölmeyecekse hiç gerek yok başlamam diziye
İzle izle 9,88 reytingi görünce senin bile İçin gitti izlemek için
Aynen ilk bölümden beri başarımıza başarı katarak yükseldik. Ve hiçbir bölüm bile sıkıldığımı hatırlamam Ne zaman biterse bitsin devam edeceğim dizime.Başarısının her daim arkasındayım, 74.bölümde bu reytingler üstelik bir yaz dizisi olarak başlayan dizi için helal olsun
Kullandım@denizz19 sen bu Şarki benimde oy kullandinmi? dizi bitsin orda etiket yapacam yine.
iyi bakalim ben yarin kullanirimAynen ilk bölümden beri başarımıza başarı katarak yükseldik. Ve hiçbir bölüm bile sıkıldığımı hatırlamam Ne zaman biterse bitsin devam edeceğim dizime.
Kullandım
Aynen ilk bölümden beri başarımıza başarı katarak yükseldik. Ve hiçbir bölüm bile sıkıldığımı hatırlamam Ne zaman biterse bitsin devam edeceğim dizime.
Kullandım
Eylül kurtuldu bırakın helvaları şerbet döküniyi bakalim ben yarin kullanirim
bugün dinledim şarkilari fikrim değişti bazı şarkılarda
Yoo hiç saçmalamadı tam işlenmesi şeklinde gidiyor .ssBence saçmalandı şu an nasıl bilmiyorum ama ben izlerken çok saçmaydı yani Lalini harcamıştılar
Yoo ben tüyolardan biliyordum
sanki biz gerçekten ölecek sandıkEylül kurtuldu bırakın helvaları şerbet dökün
Yoo hiç saçmalamadı tam işlenmesi şeklinde gidiyor .ss
Yoo ben tüyolardan biliyordum
Kız hayata döndü tabi açacak gözünü şok makinesi yediHayata döndü ama keşke gözleri kapalı olsaydı daha iyi olurdu bence
Ekran başındaki izleyicimiz kesin ölecek sanmıştır bu da Reyting demeksanki biz gerçekten ölecek sandıkbizimde var tüyolarımız
Yok be herkes bilir başroller kolay kolay ölmez ama meraktan nasıl olacak diye bakılırKız hayata döndü tabi açacak gözünü şok makinesi yedi
Ekran başındaki izleyicimiz kesin ölecek sanmıştır bu da Reyting demek
Başroller ölebilir bence belli olmazYok be herkes bilir başroller kolay kolay ölmez ama meraktan nasıl olacak diye bakılır
Örnekler çok zatende konu Kemal Eylül üzerinden başladı oyüzden Eylülsüz olunmazBaşroller ölebilir bence belli olmazgurbet kadınında Elif öldüğünde o kadar duygulu bir sahneyle ölmüştü ki hiç beklemiyordum
Mesude af dileniyorÖrnekler çok zatende konu Kemal Eylül üzerinden başladı oyüzden Eylülsüz olunmaz
Aliye dizisinde izlemiştim ilk. Kerpeten Aliyi oynayan kişi orda buna yanıktıMesude af dileniyorama ben Mesudeyi seviyorum
11 yaşındaydımBu arada Gurbet kadinlarini kaç yasindayken izlemistin? Baya eski diziBen onu seneler sonrasinda izlemiştim
Aliye dizisinde izlemiştim ilk. Kerpeten Aliyi oynayan kişi orda buna yanıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?