Kırgın Çiçekler 74.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzle izle 9,88 reytingi görünce senin bile İçin gitti izlemek için

O Zaten içerde izliyor ilk içerde izleyip sonra bunu izleyenler benim gözümde diziyi izlemiyordur

Başarısının her daim arkasındayım, 74.bölümde bu reytingler üstelik bir yaz dizisi olarak başlayan dizi için helal olsun

@denizz19 sen bu Şarki benimde oy kullandinmi? dizi bitsin orda etiket yapacam yine.

Başarısının her daim arkasındayım, 74.bölümde bu reytingler üstelik bir yaz dizisi olarak başlayan dizi için helal olsun
Aynen ilk bölümden beri başarımıza başarı katarak yükseldik. Ve hiçbir bölüm bile sıkıldığımı hatırlamam Ne zaman biterse bitsin devam edeceğim dizime.

@denizz19 sen bu Şarki benimde oy kullandinmi? dizi bitsin orda etiket yapacam yine.
Kullandım

Aynen ilk bölümden beri başarımıza başarı katarak yükseldik. Ve hiçbir bölüm bile sıkıldığımı hatırlamam Ne zaman biterse bitsin devam edeceğim dizime.

Kullandım
iyi bakalim ben yarin kullanirim

bugün dinledim şarkilari fikrim değişti bazı şarkılarda

Kullandım

Bence saçmalandı şu an nasıl bilmiyorum ama ben izlerken çok saçmaydı yani Lalini harcamıştılar

iyi bakalim ben yarin kullanirim

bugün dinledim şarkilari fikrim değişti bazı şarkılarda
Eylül kurtuldu bırakın helvaları şerbet dökün

Bence saçmalandı şu an nasıl bilmiyorum ama ben izlerken çok saçmaydı yani Lalini harcamıştılar
Yoo hiç saçmalamadı tam işlenmesi şeklinde gidiyor .ss

Eylül hayata döndü
@denizz19 la ölecek sandık

gördüm canım 😉
Yoo ben tüyolardan biliyordum

Eylül kurtuldu bırakın helvaları şerbet dökün

Yoo hiç saçmalamadı tam işlenmesi şeklinde gidiyor .ss

Yoo ben tüyolardan biliyordum
sanki biz gerçekten ölecek sandık
bizimde var tüyolarımız

Kız hayata döndü tabi açacak gözünü şok makinesi yedi

Ekran başındaki izleyicimiz kesin ölecek sanmıştır bu da Reyting demek
Yok be herkes bilir başroller kolay kolay ölmez ama meraktan nasıl olacak diye bakılır

Başroller ölebilir bence belli olmaz
gurbet kadınında Elif öldüğünde o kadar duygulu bir sahneyle ölmüştü ki hiç beklemiyordum
Örnekler çok zatende konu Kemal Eylül üzerinden başladı oyüzden Eylülsüz olunmaz

Bu arada Gurbet kadinlarini kaç yasindayken izlemistin? Baya eski dizi
Ben onu seneler sonrasinda izlemiştim

Mesude af dileniyor
ama ben Mesudeyi seviyorum
Aliye dizisinde izlemiştim ilk. Kerpeten Aliyi oynayan kişi orda buna yanıktı