Kırgın Çiçekler 74.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzle izle 9,88 reytingi görünce senin bile İçin gitti izlemek için :A

O Zaten içerde izliyor ilk içerde izleyip sonra bunu izleyenler benim gözümde diziyi izlemiyordur :A

Başarısının her daim arkasındayım, 74.bölümde bu reytingler üstelik bir yaz dizisi olarak başlayan dizi için helal olsun :A

@denizz19 sen bu Şarki benimde oy kullandinmi? dizi bitsin orda etiket yapacam yine.

Başarısının her daim arkasındayım, 74.bölümde bu reytingler üstelik bir yaz dizisi olarak başlayan dizi için helal olsun :A
Aynen ilk bölümden beri başarımıza başarı katarak yükseldik. Ve hiçbir bölüm bile sıkıldığımı hatırlamam Ne zaman biterse bitsin devam edeceğim dizime. :A

@denizz19 sen bu Şarki benimde oy kullandinmi? dizi bitsin orda etiket yapacam yine.
Kullandım :D

Aynen ilk bölümden beri başarımıza başarı katarak yükseldik. Ve hiçbir bölüm bile sıkıldığımı hatırlamam Ne zaman biterse bitsin devam edeceğim dizime. :A

iyi bakalim ben yarin kullanirim :A
bugün dinledim şarkilari fikrim değişti bazı şarkılarda :A

Bence saçmalandı şu an nasıl bilmiyorum ama ben izlerken çok saçmaydı yani Lalini harcamıştılar :A

iyi bakalim ben yarin kullanirim :A
bugün dinledim şarkilari fikrim değişti bazı şarkılarda :A
Eylül kurtuldu bırakın helvaları şerbet dökün :F

Bence saçmalandı şu an nasıl bilmiyorum ama ben izlerken çok saçmaydı yani Lalini harcamıştılar :A
Yoo hiç saçmalamadı tam işlenmesi şeklinde gidiyor .ss

Eylül hayata döndü :Z @denizz19 la ölecek sandık :A

gördüm canım 😉
Yoo ben tüyolardan biliyordum :A

Eylül kurtuldu bırakın helvaları şerbet dökün :F

Yoo hiç saçmalamadı tam işlenmesi şeklinde gidiyor .ss

Yoo ben tüyolardan biliyordum :A
sanki biz gerçekten ölecek sandık :A bizimde var tüyolarımız :A

Kız hayata döndü tabi açacak gözünü şok makinesi yedi :A

Ekran başındaki izleyicimiz kesin ölecek sanmıştır bu da Reyting demek :A
Yok be herkes bilir başroller kolay kolay ölmez ama meraktan nasıl olacak diye bakılır :)

Başroller ölebilir bence belli olmaz :D gurbet kadınında Elif öldüğünde o kadar duygulu bir sahneyle ölmüştü ki hiç beklemiyordum :D
Örnekler çok zatende konu Kemal Eylül üzerinden başladı oyüzden Eylülsüz olunmaz

Bu arada Gurbet kadinlarini kaç yasindayken izlemistin? Baya eski dizi :D Ben onu seneler sonrasinda izlemiştim :)

Mesude af dileniyor :A ama ben Mesudeyi seviyorum
Aliye dizisinde izlemiştim ilk. Kerpeten Aliyi oynayan kişi orda buna yanıktı :A