Komik anlar geliyor birazdan
Üff sıktı bu reklamlar .ss
Off eylül ne diye yalnız gelirsin şu kemalin yanına off ya
Komik anlar geliyor birazdan
Üff sıktı bu reklamlar .ss
Eylül'ün hikayesi daraldı Kemal'e sarıyorlar bol bol. Ama Serkan'ın üzerinden bu ikiliyi sunarlarsa izleyiciye daha güzel olacaktır. Oradan iyi ekmek çıkar. Dramı bırakıp azıcık aşklara yönelsinler çok daha yükselir.Off eylül ne diye yalnız gelirsin şu kemalin yanına off ya![]()
Eylül'ün hikayesi daraldı Kemal'e sarıyorlar bol bol. Ama Serkan'ın üzerinden bu ikiliyi sunarlarsa izleyiciye daha güzel olacaktır. Oradan iyi ekmek çıkar. Dramı bırakıp azıcık aşklara yönelsinler çok daha yükselir.![]()
Kemal'e farklı hikayeler yazılmalıBencede öyle kemal konusu bitmeli artık uzaması gerçekten sıkıyor artık![]()
Kemal'e farklı hikayeler yazılmalı![]()
Kemal bence Mesudeyi aldatsın ve o zaman olaylar olaylar süper olurbencede kemale artık gülmemeye başladım valla
İki dakika baktım [emoji2] her şey bıraktığım gibi. Kıvırcık saçlı kızın manitası yine annesine bağırıyordu hemen çevirdim [emoji2]
Kemal bence Mesudeyi aldatsın ve o zaman olaylar olaylar süper olur![]()
2 dakika bakarsan olmaz en az 5 dakika bakmalısınİki dakika baktım [emoji2] her şey bıraktığım gibi. Kıvırcık saçlı kızın manitası yine annesine bağırıyordu hemen çevirdim [emoji2]
Nazan bugün Nerimana saldırdı ya koptumGüney bağırmakta haklı idi annesi güney mutsuz olsun diye herşeyi yapıyor
ay yok mesudeyi aldatmasın sonra kemalimde kemalim başlar ağlamaya ya
2 dakika bakarsan olmaz en az 5 dakika bakmalısınO şeye bakarsak Arka Sokaklarda öyle
Nazan bugün Nerimana saldırdı ya koptum![]()
Ben hatta düşündüm Feride'ye de saldırsa Feride'm onun saçını yolsa falanbende yaaa o nasıl saldırmakto öyleee
Ben hatta düşündüm Feride'ye de saldırsa Feride'm onun saçını yolsa falan![]()
Nazan çiroz zaten aslında Nerimanda yolardı ama bir şey yapamadıferide kesin yolardı yaa
Nazan çiroz zaten aslında Nerimanda yolardı ama bir şey yapamadıNazanın içindeki küçük enişte ortaya çıktı
![]()
Rıza Babaya laf yok kardeş [emoji2] olmadı haftaya bakma süresini artırırız [emoji2]2 dakika bakarsan olmaz en az 5 dakika bakmalısınO şeye bakarsak Arka Sokaklarda öyle
Nazan bugün Nerimana saldırdı ya koptum![]()
Ben uzun yıllar seyrettim laf etmedim yanlış anlamaRıza Babaya laf yok kardeş [emoji2] olmadı haftaya bakma süresini artırırız [emoji2]
Senin gizli Rıza Babacı olduğunu biliyordum [emoji2]Ben uzun yıllar seyrettim laf etmedim yanlış anlama![]()
Senin gizli Rıza Babacı olduğunu biliyordum [emoji2]
Songül'ün babası çıkıyor ortayaRıza baba sevilmezmi bir süre bende bakmıştım diziye rıza baba karakteri
çok iyi bir karakter😉
Niye bıraktın ablası? Seninle ne güzel yorumlaşırdık [emoji17]Rıza baba sevilmezmi bir süre bende bakmıştım diziye rıza baba karakteri
çok iyi bir karakter😉