Sus be şuan Feride'm ekranda ve çok komiklerBilmem bilirmisin ama şöyle bi söz vardır "aslan kocayınca sıçan deliği gözetir" bence durum bu
Sus be şuan Feride'm ekranda ve çok komiklerBilmem bilirmisin ama şöyle bi söz vardır "aslan kocayınca sıçan deliği gözetir" bence durum bu
Feride sahnesi güldürdü uzun bi aradan sonra derken yine saçmalattılar...Şener Şen 4 bölümlük sonu meçhul bir diziye gelmez ama 55 bölümdür Aslan'lar gibi ilerleyen dizimize gelir.
Neyi saçmalattılar anlamadımFeride sahnesi güldürdü uzun bi aradan sonra derken yine saçmalattılar...
Niye yaa sen de beni güldürüyordun hit yapıyoruz sayfana işteSus be şuan Feride'm ekranda ve çok komikler
Reklamdayız zaten konuşabilirsinNiye yaa sen de beni güldürüyordun hit yapıyoruz sayfana işte
Bölme beni dizimi izliyorumReklamdayız zaten konuşabilirsin
Reklam girince Kırgın Çiçekleri aç en azından 15 dakika izle yorum yaparsın söz müBölme beni dizimi izliyorum
Ben söz vermem aklıma gelirse açarım belki... bak belki diyorumReklam girince Kırgın Çiçekleri aç en azından 15 dakika izle yorum yaparsın söz mü
Feride nin maske sahnesi saçmaydıNeyi saçmalattılar anlamadım
Ben aklına getiririmBen söz vermem aklıma gelirse açarım belki... bak belki diyorum
Ayy çok tatlıydı deme öyleFeride nin maske sahnesi saçmaydı
Bırak Mert'i Nazan ne yaptı La boğuyordu Nerimanı Keşke Feride'ye de saldırsaydı Feride'm yolardı NazanıHEEL TURN !!?!? MERT İS HEEL TURN!?? KÖTÜ KARAKTER OLDU LAN ÇILDIRIYORUM!?!? MÜTHİŞ!?!?!?
Mert çok cooldu lanBırak Mert'i Nazan ne yaptı La boğuyordu Nerimanı Keşke Feride'ye de saldırsaydı Feride'm yolardı Nazanı
Aynen o ağız burun kıvırmalar Senin Kemal iş başında yineMert çok cooldu lan
Feride sahneleri
Feride sahneleri şahaneydi bence çok güldümFeride sahneleri
Kemal cidden efsane
Mert iyi oldu ama Songül ile Güney barışacaklar az sonraGeldim geldim abimler gitti reklam olsun dedim laptobun başına bir geldim babam
masamın başında oturuyor kalkmasın bekledim
Yorumuma gelince feride sahneleri çok güzeldi ama bende güldüm ama kemalden
iyice sıkılmaya başladım mert karakterinden sıkıldım vede mesudeden sıkıldım
cemre konusunda gözlerinin görmesi iyi oldu uzun sürmemesi daha iyi olacaktı
Mert iyi oldu ama Songül ile Güney barışacaklar az sonra
Komik anlar geliyor birazdanevet barışacaklar artık barışsınlar ya