Kırgın Çiçekler 55.Bölüm Yorumları

Niye bıraktın ablası? Seninle ne güzel yorumlaşırdık [emoji17]

ya bırakmadım aslında ozan çobanoğlu diziye girince bakmaya başlamıştım
ama bana sevmeyi anlat dizisini görünce ona kaydım yoksa arka sokaklar dizisi
güzel ya

Songül'ün babası çıkıyor ortaya :D

Ruhi sarı songülün babasımı olacak yoksa:Z

bugün izledim bölümü bu nazanın üvey evlat konusu tutmadı bu sezona oyüzden dengesiz başladık kemalimiz kurtarıcı olarak hapisten sonunda çıktı @DarkLeqenD bölümünde tartışmasız yıldızıydı adam tilki gibi ayol yine olayları kendi çıkarına çevirmeyi başardı :F

son sahne tamamen heyecan olsun diye yapılmış adam hapisten yeni çıkmıs aynı suçu tekrar işlemez okadar salak değil zaten fragmanda eylülün keyfi gayet yerinde o sahnenin blof olduğunu gösteriyor :F

bugün izledim bölümü bu nazanın üvey evlat konusu tutmadı bu sezona oyüzden dengesiz başladık kemalimiz kurtarıcı olarak hapisten sonunda çıktı @DarkLeqenD bölümünde tartışmasız yıldızıydı adam tilki gibi ayol yine olayları kendi çıkarına çevirmeyi başardı :F

son sahne tamamen heyecan olsun diye yapılmış adam hapisten yeni çıkmıs aynı suçu tekrar işlemez okadar salak değil zaten fragmanda eylülün keyfi gayet yerinde o sahnenin blof olduğunu gösteriyor :F
Fragmanda Eylül'ün keyfi yerinde mi attın şimdi fragman duygusal bir fragmandı :D

Şu an izlemediğim 2 bölümü tamamlıycamda şu sahnede defnenin kolu dikkatimi çekti çok fazla spor yapıyor heralde o ne öyle erkek kolu gibi .ss

jBZXrj.png

@denizz19 @Çiğdem-