Kırgın Çiçekler 48. Bölüm Yorumları

Sen kemalci değil miydin ya :A :A
Laa bu herif diziyi de izlemiyor evde annesi izliyor diye izliyor yalan gerçek. Bence kendisi de açıyor olabilir annesi de onun sayesinde izliyordur. Cool görüneceğim diye yalan söylüyor bence. :A

Ne alaka. :A
Ben Cemre'yi seviyordum şu @Çiğdem- in sevdiğii kızı. Ama onu delirttiler. :F

Senin Songül yüzmede 1.oldu mu. :A
Hayır 2.oldu gümüş madalya aldı. Ama bir üst tura hak kazandı. :D

Laa bu herif diziyi de izlemiyor evde annesi izliyor diye izliyor yalan gerçek. Bence kendisi de açıyor olabilir annesi de onun sayesinde izliyordur. Cool görüneceğim diye yalan söylüyor bence. :A

Yine entrikalara başladın. :A
Annem izliyor, salondan sesler geliyor bağırma ağlama zırlama olunca bakıyorum. :A

kemali seviyoruz ama eylülün şikayetini geri almaması lazım bence yoksa başa döneriz
:F

Yine entrikalara başladın. :A
Annem izliyor, salondan sesler geliyor bağırma ağlama zırlama olunca bakıyorum. :A
Entrika bizden sorulur. :A Söz konusu sensen her şey beklenir senden. Zaten kıytırıktan bir çocuksun. :A

kemali seviyoruz ama eylülün şikayetini geri almaması lazım bence yoksa başa döneriz
:F
Kardeşi bile ikna edemedi ama her an tetikteyim umarım dönmez şikayetinden. :D

pis yalancı :A