- Reaksiyon puanı
- 17,771
- Puanı
- 1,060
Ben evde yoktum o sebeple açamadım konuyu. Yoksa @Billy Kane konuyu açamazdı.Diziyi izlemiyor konusunu açıyorçıkarcı herif
konu ben yokken çökmüşKemal yine döktürmüş geçen bölümün sonların da
ben böyle bi oyuncu görmedim
@denizz19 sen gördün mü
![]()
Kemal hapse girmeli nasıl bir cümle lan o giderse naparız bizBen evde yoktum o sebeple açamadım konuyu. Yoksa @Billy Kane konuyu açamazdı.Kemal artık hapse girmeli. 50.bölüm sezon finali olacaktır. Gelecek sezon da 100.bölümde final yaparız
![]()
Zaten hapse girenler iki bölüme çıkıyorKemal hapse girmeli nasıl bir cümle lan o giderse naparız biz![]()
la tecavüzden girecek en az 5 yıl 6 ayZaten hapse girenler iki bölüme çıkıyor![]()
Laa Adam öldüren Nazan bile 2 bölümde çıktıla tecavüzden girecek en az 5 yıl 6 ay![]()
İzlemeyecek olsam açmazdımDiziyi izlemiyor konusunu açıyorçıkarcı herif
![]()
konu ben yokken çökmüşKemal yine döktürmüş geçen bölümün sonların da
ben böyle bi oyuncu görmedim
@denizz19 sen gördün mü
![]()
İzliyorsun demek şuan ne oluyor.İzlemeyecek olsam açmazdımhem çıkarcı derken 3-5 yorum anca geliyo konuya
![]()
3 5 mi 35 demek istedin heraldeİzlemeyecek olsam açmazdımhem çıkarcı derken 3-5 yorum anca geliyo konuya
![]()
Geçen hafta ondan önceki hafta bir sürü yazdık çekemiyorlar bizi Survivorgiller3 5 mi 35 demek istedin heraldegerçi sana o da yetmez
![]()
hem konuyu açıyor hem iftiralar atıyor üstüne de diziyi izleyip karalamaya çalışıyorGeçen hafta ondan önceki hafta bir sürü yazdık çekemiyorlar bizi Survivorgiller![]()
Şapşik iştehem konuyu açıyor hem iftiralar atıyor üstüne de diziyi izleyip karalamaya çalışıyor![]()
![]()
Mobilden izliyorum yorum yapamiyorum ama su an Meral bakıcısının evindeİzliyorsun demek şuan ne oluyor.![]()
Benim dilveanlatım sınavım var hala kemal peşindeyimŞapşik işte![]()
İzle izle aferinMobilden izliyorum yorum yapamiyorum ama su an Meral bakıcısının evinde![]()
Boş ver sınavı sınavda neymişBenim dilveanlatım sınavım var hala kemal peşindeyimbu çocuğun da sınav çalışmadığı günler var canım hıahh
![]()