- Reaksiyon puanı
- 18,143
- Puanı
- 1,060
Onlara daha denk gelmedim herhalde reddederler büyük ihtimal. @denizz19Evet Eylül ve Serkan başındaydı az evvel, Aleyna ve Merve ne yapıyor peki?
Onlara daha denk gelmedim herhalde reddederler büyük ihtimal. @denizz19Evet Eylül ve Serkan başındaydı az evvel, Aleyna ve Merve ne yapıyor peki?
Nerdesin sen bakim hem etiketliyoz hem yorum yapmıyor pisEvet arada bakıyorum.bu bölümünde bir kısmını izledim ama Defne yetimhaneye düştü mü anlayamadım.
Aleyna ve Merve de sırt çevirecek Defneye.Onlara daha denk gelmedim herhalde reddederler büyük ihtimal. @denizz19
Nerdesin sen bakim hem etiketliyoz hem yorum yapmıyor pis
Aleyna ve Merve de sırt çevirecek Defneye.
Nazan ile Seher aynı koğuştalar. Pis Nasıl izliyorsun senSeher hapse girmiş ayrıldı mı diziden gösteriyorlar mı hala.
Nazan ile Seher aynı koğuştalar. Pis Nasıl izliyorsun sen
Kerimanlar kovalasın seni yakarım oğlum seni izle çabuk diziyiŞuan izlemiyorum, Kerimanyak'ımı izliyorum.
Kerimanlar kovalasın seni yakarım oğlum seni izle çabuk diziyiYa da dur izleme şuan reklam
Bundan sonra Kırgın Çiçekleri önce izleyeceksin sonra Paramparçayı netten izlersinTekrarını izliyorum ben merak etme.
Bundan sonra Kırgın Çiçekleri önce izleyeceksin sonra Paramparçayı netten izlersin
Şuan okul sahneleri var izle.Normalde Paramparça'da izlemiyorum, Yıldızlar'ın 3. Sezonu için Kerimanyak sahnesi vardır diye izledim.
Haftaya telafi etmeye bak
Haftaya telafi etmeye bak
Aynen küçüğüm şarkısıyla giriş yaptıNe oldu Defne yurda giriş yaptımı.
Eee tabi kendi başına gelince anladı herşeyi.hahha ayy mesudenin aklının başına gelmesi için karnına bir bıçak yemesi gerekiyormuş kadın akıllandı ayoll
kemalim yapmış dedi en sonunda boşuyor
@DarkLeqenD @Harunnn60 @destere @Yiğitt
hahha ayy mesudenin aklının başına gelmesi için karnına bir bıçak yemesi gerekiyormuş kadın akıllandı ayoll
kemalim yapmış dedi en sonunda boşuyor
@DarkLeqenD @Harunnn60 @destere @Yiğitt
ayy vlla bu dizide tek favorim cemreydi ama baya saçmalamaya başladı fragmandada devam ediyor saçmalamaya yorumların çoğundada cemreye şimdiden tepki oluşmaya başlamış seyirci tarafındanAynen cnm yakızzz beni niye etiketlemiyosun senn
neyse akşam bölüm güzeldi defneden bu hareketi beklemiyordum şaşırttı beni
sanırım oda değişemeye başlayacak
Bozdular karakteri.ayy vlla bu dizide tek favorim cemreydi ama baya saçmalamaya başladı fragmandada devam ediyor saçmalamaya yorumların çoğundada cemreye şimdiden tepki oluşmaya başlamış seyirci tarafından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?