Kemal uyku hapı attı, inşallah Mesude vaktinde gelir.
Ben dedim benimle baş edemezsin diye.
Sende izlesene bu diziyi.
Ben yıllar önce Arka Sıradakileri izledim. Siz geriden takip edin bizi. Onu izleyen bunu izlemez.
Kemal uyku hapı attı, inşallah Mesude vaktinde gelir.
Ben dedim benimle baş edemezsin diye.
Sende izlesene bu diziyi.
@Yiğitt Birgül Ulusoy'u etiketleyip çok sağlam oyunculuk emeğine sağlık ablacım yazdım rettweet yapmış hem de cevap vermiş siz daha harikasınız demiş bana
@sokak sanati çatlasın
O kabus sahnesiydiBiraz izledim diziyi o cenaze sahnesi neydi öyle ya salya sümük ağladılar 2 dk sonra kız geldi hiçbişey olmamış gibi. O kadar ağlamaya değmedi ya rüya herhalde.
Kız kendi cenazesinede katıldı. Sonra pişman oldu felan fişman baya değişik olaylar .O kabus sahnesiydi
Orası öyle değil aslında kabus sahnesinden önce Kader ilaç içmeye kalktı ama o ara annesinin yatağında uyuyakaldı ve olabilecekler rüyasına girdi orada kendi kendisinin aynası oldu aslında.Kız kendi cenazesinede katıldı. Sonra pişman oldu felan fişman baya değişik olaylar .
Orası öyle değil aslında kabus sahnesinden önce Kader ilaç içmeye kalktı ama o ara annesinin yatağında uyuyakaldı ve olabilecekler rüyasına girdi orada kendi kendisinin aynası oldu aslında.
@sokak sanati bu arada Cemre'yi beğenmeyip Beren'i beğenmen de ayrı tezat
Arada göz atıyorum diziye tam anlamıyla hakim değilim diziye.Orası öyle değil aslında kabus sahnesinden önce Kader ilaç içmeye kalktı ama o ara annesinin yatağında uyuyakaldı ve olabilecekler rüyasına girdi orada kendi kendisinin aynası oldu aslında.
Beren'in yapmacık ağlamasındansa Cemre'nin hakiki ağlamasını tercih ederim üstelik arada yıllar yılı fark olmasına rağmen 😉Ohaa.😱 Ne içtin hemen söyle.
Daimi beklerizArada göz atıyorum diziye tam anlamıyla hakim değilim diziye.
Beren'in yapmacık ağlamasındansa Cemre'nin hakiki ağlamasını tercih ederim üstelik arada yıllar yılı fark olmasına rağmen 😉
Arada sırada gelirim buralara.Beren'in yapmacık ağlamasındansa Cemre'nin hakiki ağlamasını tercih ederim üstelik arada yıllar yılı fark olmasına rağmen 😉
Daimi bekleriz
Sen Cemre'ye laf edersen ben de senin en can alıcı yerinden vururumYapmacık ağlaması.İstersen Fatmagül sahnelerini izle. İyice uçtu beynin.
Kapımız açıkArada sırada gelirim buralara.
Sen Cemre'ye laf edersen ben de senin en can alıcı yerinden vururum
Kapımız açık
Zaten geniş geniş takılıyon biraz darlaştır kendiniBeren konusuna görme bu konuyu size dar ederim.
İnşallah Şuan senin şarkıyı dinliyorum.Sen Cemre'ye laf edersen ben de senin en can alıcı yerinden vururum
Kapımız açık
Seveceğini düşünüyorumİnşallah Şuan senin şarkıyı dinliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?