Yanlış, türkiyede espri anlayışı değişmiş canısı.
@xemrexxx Fazilet'i izlemiyor musun yoksa 😱@Forumdash Faruk bey abim sayılır sana haddini bildirir
O civarlar tahmini
starın netten yayını gitti 11 gibi izlemeye başarım yavaş yavaş o zamana ka this is us ın sezon finalini izliyim@xemrexxx Fazilet'i izlemiyor musun yoksa 😱
Ne izliyorsun kıstarın netten yayını gitti 11 gibi izlemeye başarım yavaş yavaş o zamana ka this is us ın sezon finalini izliyim
Sorması ayıp kaç dizi izliyorsun senstarın netten yayını gitti 11 gibi izlemeye başarım yavaş yavaş o zamana ka this is us ın sezon finalini izliyim
Ne izliyorsun kı
dedim ya this is us izliyorum diyeSorması ayıp kaç dizi izliyorsun sen
Aaa bugün ne izliyorsun Stardan diyordum ama Fazileti unutmuşum evetdedim ya this is us izliyorum diye
yerlilerden; çukur- UTC- istanbullu gelin- fazilet
yabancılardan: scorpion- htgawm- this is us -designated survivor- riverdale izliyorum şu sıralar
kurşunu sıkan ben olmayayım daAaaa sen kendin sper edersin kendini biz olmasak bitersin
Sen ne yaparsan şaşırtıcı olmazkurşunu sıkan ben olmayayım da
zirvede olmak kolay değil kız zilliSen ne yaparsan şaşırtıcı olmaz
Ben 4 diziye yetişemiyorum. Maşallah hepsini bir haftada nasıl izliyorsan artıkdedim ya this is us izliyorum diye
yerlilerden; çukur- UTC- istanbullu gelin- fazilet
yabancılardan: scorpion- htgawm- this is us -designated survivor- riverdale izliyorum şu sıralar
Ben 4 diziye yetişemiyorum. Maşallah nasıl yetişiyorsan artık
Neden şaşirdinneyyy @Forumdash en az 40 yaşında mı 😱
Ne dedi bu totoş ?O civarlar tahmini
Al cahil al git burdan izlestarın netten yayını gitti 11 gibi izlemeye başarım yavaş yavaş o zamana ka this is us ın sezon finalini izliyim
@Forumdash Abim sayılır haddini bildirir dedim 40 yaşındamı o dedi @xemrexxxNeden şaşirdin
Ne dedi bu totoş ?
Al cahil al git burdan izle
hoşt faruk zaten o yayın gitti.ssNeden şaşirdin
Ne dedi bu totoş ?
Al cahil al git burdan izle
@Forumdash Abim sayılır haddini bildirir dedim 40 yaşındamı o dedi @xemrexxx
Abi demek için 40 yaşindayım ama aslında forum için 69 yaşindayım ve forumun dedesiyim. @Çiğdem- yanliş aktartmişhoşt faruk zaten o yayın gitti.ss
o değil de ben sana insaflı davranıyorumuşum algı sistemimde seni 28 yaşında yapmıştım meğerse @Dosi nin emrahı gibi andropoza girecek yaştaymışsın
buradan sonra seni bir tarikata üye sapık dedelerden biri olarak lanse edeyim foruma en iyisi biraz zor olacak gerçi CW dizilerine düşkün birini dede olarak yutturmak ama olsunAbi demek için 40 yaşindayım ama aslında forum için 69 yaşindayım ve forumun dedesiyim. @Çiğdem- yanliş aktartmiş
Bende yayın vardı