Güzel olduğunu kabul ediyorum ama sen yinede okadar coşmaBence çok ayrıntılı geçişler yapılmış her sahne kusursuz çekilmiş. Yılın en iyi finali
Güzel olduğunu kabul ediyorum ama sen yinede okadar coşmaBence çok ayrıntılı geçişler yapılmış her sahne kusursuz çekilmiş. Yılın en iyi finali
Sen herkese algı yaparkan iyi oluyor ama @kerem Yer Cücesi olarak bilicek seni hep seni ama doğru bilgi tabi benimkisiay resmen iftira atıyor oklavasını kafasına geçiricem bu cadolpzun.ss
hayatım kısa boylu olmak iyi bir şey aslında bak tyrion lannister a son sezona geldi hem de en sevilen karakter hem de dizide en çok onun sahnesi vardı kız resmen benim aynım bu şimdi yazarken farkettim forumda da en çok yazan en sevilen en uzun süre aktif olan kişi benim😱 @Forumdash @Dosi @MasacRE- @destere @ozmoturk @MEnes @Harunnn60 @vadikızı @cookies @kerem @Ahmed @Thequeer @Aserat @xBUGRAxSen herkese algı yaparkan iyi oluyor ama @kerem Yer Cücesi olarak bilicek seni hep seni ama doğru bilgi tabi benimkisi
Gerçekten sana benziyor @Forumdash @eskici @kerem @destere @Harunnn60hayatım kısa boylu olmak iyi bir şey aslında bak tyrion lannister a son sezona geldi hem de en sevilen karakter hem de dizide en çok onun sahnesi vardı kız resmen benim aynım bu şimdi yazarken farkettim forumda da en çok yazan en sevilen en uzun süre aktif olan kişi benim😱 @Forumdash @Dosi @MasacRE- @destere @ozmoturk @MEnes @Harunnn60 @vadikızı @cookies @kerem @Ahmed @Thequeer @Aserat @xBUGRAx
Karadeniz sınırlarına sokturmuyorum onu Babam eski muhtar 1:50 boy altı yer cüceleri gelirse sınır dısı edin diye emir verdi @xemrexxxHedef direkt sensin canısı.
Baban muhtar mı senin 😱Karadeniz sınırlarına sokturmuyorum onu Babam eski muhtar 1:50 boy altı yer cüceleri gelirse sınır dısı edin diye emir verdi @xemrexxx
Karadeniz sınırlarına sokturmuyorum onu Babam eski muhtar 1:50 boy altı yer cüceleri gelirse sınır dısı edin diye emir verdi @xemrexxx
çiğdemin büyüleriyle adam muhtar olmuştuBaban muhtar mı senin 😱
Muhtar kızı seni
çiğdemin büyüleriyle adam muhtar olmuştu
Eski Muhtar cnm ama polislere sözü geçer yakın tanıdıkları çok @xemrexxx Karadenize adım atamazBaban muhtar mı senin 😱
Muhtar kızı seni
Esprin berbat..4 harfli oluyor çiğdem C-A-D-I
ıyyyy alamanyalarda senin espri anlayışın bozulmuş pis.ssEsprin berbat..
kız sen niye sürekli faruğa sığınıyorsun başın sıkışınca @destere olmayınca yeni hedef @Forumdash ı mı seçtin ay ben şok resmen 😱 ben faruğun yerinde olsam değil forumdan kaçmayı ülkeden bile kaçardımHahahah @Forumdash dan bile daha kötü espiri
Yanlış, türkiyede espri anlayışı değişmiş canısı.ıyyyy alamanyalarda senin espri anlayışın bozulmuş pis.ss
@Forumdash Faruk bey abim sayılır sana haddini bildirirkız sen niye sürekli faruğa sığınıyorsun başın sıkışınca @destere olmayınca yeni hedef @Forumdash ı mı seçtin ay ben şok resmen 😱 ben faruğun yerinde olsam değil forumdan kaçmayı ülkeden bile kaçardım