Maskeli Fedai
Favori Üye
O dönem her dizi film konusu böyleydi Goygoydan adam akıllı yorum göremiyordukFinali sabote ederek çok büyük iş başarmışlar o zaman
O dönem her dizi film konusu böyleydi Goygoydan adam akıllı yorum göremiyordukFinali sabote ederek çok büyük iş başarmışlar o zaman
Yok orda kasti bir durum vardı. Sen saf saf takılO dönem her dizi film konusu böyleydi Goygoydan adam akıllı yorum göremiyorduk
Goygoy yapılır da konuyla alakalı yapılır hadi arada da yap ama yorumların %95'inin boş goygoy olması çok saçmaO dönem her dizi film konusu böyleydi Goygoydan adam akıllı yorum göremiyorduk
Marul kafadan tespit..Enteresan bir insansın gerçekten itici bir yandan sevimli bir yandan değişik
Onu anladım ya Benim bir aralar forumdan soğumamın bir nedeni de konularda adam akıllı yorum göremememdi Çok abartılıyordu bazı şeyler..Yok orda kasti bir durum vardı. Sen saf saf takıl
Biz yeni ekip düzen verdik az çokOnu anladım ya Benim bir aralar forumdan soğumamın bir nedeni de konularda adam akıllı yorum göremememdi Çok abartılıyordu bazı şeyler..
Tols kardeşim @denizz19 için mi hortlatıyorsun bu konuyu? "Kırgın Çiçekler" ismini görünce zaten direkt atlıyor. Set ziyareti bile yaptığı için çok özel bir dizi kendisi için.
Set ziyareti değil canım özel kutlama partisine davet edildim.Tols kardeşim @denizz19 için mi hortlatıyorsun bu konuyu? "Kırgın Çiçekler" ismini görünce zaten direkt atlıyor. Set ziyareti bile yaptığı için çok özel bir dizi kendisi için.
Tabii o dönemler bu kadar da Twitter fenomeni değildi.Set ziyareti değil canım özel kutlama partisine davet edildim.
Değilken bile popülerdimTabii o dönemler bu kadar da Twitter fenomeni değildi.
O dönemler 40 değildin tabii, o kadar popüler değildin. Kastım sayıydı. Diğer türlü elbette etkileşim alıyordun yine.Değilken bile popülerdim
2015'te gitmiştim ben kutlamaya 6 yıl geçti üstünden o zamanlar azdım ama çoktumO dönemler 40 değildin tabii, o kadar popüler değildin. Kastım sayıydı. Diğer türlü elbette etkileşim alıyordun yine.
Özgür Çevik'le fotoğrafını koysana ya da İpek Karapınar ile. Gidiyorsun, Aytaç Şaşmaz fotoğrafını koyuyorsun.2015'te gitmiştim ben kutlamaya 6 yıl geçti üstünden o zamanlar azdım ama çoktum
Onların fotoğrafı kalbimde FerTopÖzgür Çevik'le fotoğrafını koysana ya da İpek Karapınar ile. Gidiyorsun, Aytaç Şaşmaz fotoğrafını koyuyorsun.
Avatarında da olsa iyi olurdu.Onların fotoğrafı kalbimde FerTop
O da olurAvatarında da olsa iyi olurdu.
Bende pandemiden kaynaklı İrlandadan döndüm orda Aşı olmak stadyumda yapıyorlar aşıyıGüzel fikirmis.