Ön yargılarınızı yıksanız eminim ki seversiniz izleseniz ama nerdeİtirazım yok doğrudur
Ön yargılarınızı yıksanız eminim ki seversiniz izleseniz ama nerdeİtirazım yok doğrudur
En sevdiğin ilk 3 yerli diziden biridir sanırım dram dalındaSjsjjsjsjs cidden
Zamanında biz yorum yaparken izlemiyorum diyenler sırf ortalığı karıştırmak için final konusunu açıp sonra biz zaten izliyoruz deyip sonra konuda alakasız yorumlar yazıldığı için ben ve Angelica bu konuları açıp diziyi yorumladık
Büyük detaylar yazıp silinen konumdaki yazıları yıldönümünde açarak bir nevi telafi etmiştim
Hahahha aynen o kişiler artık tarihe karıştı sıra @Tolstoyevski ve @xdragxx denen kişilerdeSjsjjsjsjs cidden
Zamanında biz yorum yaparken izlemiyorum diyenler sırf ortalığı karıştırmak için final konusunu açıp sonra biz zaten izliyoruz deyip sonra konuda alakasız yorumlar yazıldığı için ben ve Angelica bu konuları açıp diziyi yorumladık
Büyük detaylar yazıp silinen konumdaki yazıları yıldönümünde açarak bir nevi telafi etmiştim
İnanalım mı?En sevdiğin ilk 3 yerli diziden biridir sanırım dram dalında
N kullandım yani senin en sevdiğiNİnanalım mı?
Yok yok @Tolstoyevski ve @xdragxx iyi kişiler. Sırf kaos olsun diye ortalığı karıştırıp yada keyfi bazı şeyler yapmayan isimler onlara kıymam benHahahha aynen o kişiler artık tarihe karıştı sıra @Tolstoyevski ve @xdragxx denen kişilerde
Ha yok öyle değilN kullandım yani senin en sevdiğiN
Hadi sen istiyorsun diye kalsınlarYok yok @Tolstoyevski ve @xdragxx iyi kişiler. Sırf kaos olsun diye ortalığı karıştırıp yada keyfi bazı şeyler yapmayan isimler onlara kıymam ben
Biz de sana kıyamayızYok yok @Tolstoyevski ve @xdragxx iyi kişiler. Sırf kaos olsun diye ortalığı karıştırıp yada keyfi bazı şeyler yapmayan isimler onlara kıymam ben
------
Ha yok öyle değil
Bu final değildi
Konuyu final diye okumuş olmam 😱Bu final değildi
Uff sen sadece gece görüyorsun biz seni gündüz gece görüyoruz
Hahahah çok değişik zamanlar atlatmışıźYalnız siz diyince baktım da o nasıl final yorumlama
Sırf gıcıklık olsun diye şöyle bir şey yapmak vallaha çocukluk bile değil çocuklar bile yapmaz şunu
Hep böyleyse kara bir dönem atlatmışsınız ben dayanamazdım herhaldeUff sen sadece gece görüyorsun biz seni gündüz gece görüyoruz
------
Hahahah çok değişik zamanlar atlatmışıź
O olayın yankıları çok uzundu orda bir cevap vermeme rağmen neler olmadı ki zamanındaYalnız siz diyince baktım da o nasıl final yorumlama
Sırf gıcıklık olsun diye şöyle bir şey yapmak vallaha çocukluk bile değil çocuklar bile yapmaz şunu
Her hafta düzenli yorum yaptığımız tek diziydi düşünHep böyleyse kara bir dönem atlatmışsınız ben dayanamazdım herhalde
@Dosi istiyorsan bu konuyu final konusu yap öbür konuyu konu dışına at gitsin öyle bir final yorumu olamaz çünkü
Finali sabote ederek çok büyük iş başarmışlar o zamanHer hafta düzenli yorum yaptığımız tek diziydi düşün
Kalite katıyorum işte hayatınıza fena mıUff sen sadece gece görüyorsun biz seni gündüz gece görüyoruz
------
Hahahah çok değişik zamanlar atlatmışıź
Enteresan bir insansın gerçekten itici bir yandan sevimli bir yandan değişikKalite katıyorum işte hayatınıza fena mı
Yok onların o çocuklukları kalsın öyle. Komik oluyor gördükçeHep böyleyse kara bir dönem atlatmışsınız ben dayanamazdım herhalde
@Dosi istiyorsan bu konuyu final konusu yap öbür konuyu konu dışına at gitsin öyle bir final yorumu olamaz çünkü
Senin askerde olmanı fırsat bildiler. Yoksa cesaret edemezlerdi ben gariban bir favori üyeydim ama yinede diziye sahip çıktım yokluğundaHer hafta düzenli yorum yaptığımız tek diziydi düşün