Kırgın Çiçekler 112. Bölüm - Kızların Feci Sonu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sjsjjsjsjs :F cidden :A
Zamanında biz yorum yaparken izlemiyorum diyenler sırf ortalığı karıştırmak için final konusunu açıp sonra biz zaten izliyoruz deyip sonra konuda alakasız yorumlar yazıldığı için ben ve Angelica bu konuları açıp diziyi yorumladık :bhr:
Büyük detaylar yazıp silinen konumdaki yazıları yıldönümünde açarak bir nevi telafi etmiştim :bhr:
En sevdiğin ilk 3 yerli diziden biridir sanırım dram dalında :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sjsjjsjsjs :F cidden :A
Zamanında biz yorum yaparken izlemiyorum diyenler sırf ortalığı karıştırmak için final konusunu açıp sonra biz zaten izliyoruz deyip sonra konuda alakasız yorumlar yazıldığı için ben ve Angelica bu konuları açıp diziyi yorumladık :bhr:
Büyük detaylar yazıp silinen konumdaki yazıları yıldönümünde açarak bir nevi telafi etmiştim :bhr:
Hahahha aynen o kişiler artık tarihe karıştı:F sıra @Tolstoyevski ve @xdragxx denen kişilerde :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Yalnız siz diyince baktım da o nasıl final yorumlama :A
Sırf gıcıklık olsun diye şöyle bir şey yapmak vallaha çocukluk bile değil çocuklar bile yapmaz şunu :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19 and Dosi
Uff sen sadece gece görüyorsun biz seni gündüz gece görüyoruz:A
------

Hahahah çok değişik zamanlar atlatmışıź:F
Hep böyleyse kara bir dönem atlatmışsınız ben dayanamazdım herhalde :A
@Dosi istiyorsan bu konuyu final konusu yap öbür konuyu konu dışına at gitsin öyle bir final yorumu olamaz çünkü :A

Yalnız siz diyince baktım da o nasıl final yorumlama :A
Sırf gıcıklık olsun diye şöyle bir şey yapmak vallaha çocukluk bile değil çocuklar bile yapmaz şunu :A
O olayın yankıları çok uzundu :A orda bir cevap vermeme rağmen neler olmadı ki zamanında :A
Ben de bu konuları açarak yorum yapmıştım. Bi de dizinin genel yorum konusunda diziyi gerçekten izleyenler olarak yorumlanmıştık :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Hep böyleyse kara bir dönem atlatmışsınız ben dayanamazdım herhalde :A
@Dosi istiyorsan bu konuyu final konusu yap öbür konuyu konu dışına at gitsin öyle bir final yorumu olamaz çünkü :A
Yok onların o çocuklukları kalsın öyle. Komik oluyor gördükçe :A
Her hafta düzenli yorum yaptığımız tek diziydi düşün:A
Senin askerde olmanı fırsat bildiler. Yoksa cesaret edemezlerdi :A ben gariban bir favori üyeydim ama yinede diziye sahip çıktım yokluğunda :A