Mekan karanlıktı bu yine iyi çıkmış haliHadi gözün aydın sonunda bir işe yaradı 100 bölümlük izleyişin.@denizz19
İlk fotoğraf ve sondan önceki bayağı karanlık çıkmış eklediğin bir resim de görünmüyor.
Son foto bayağı komik olmuş. İpek'in çok yakın durması ve Deniz'in zoraki gülümsemesi.
Teşekkür ederim beğenmene sevindim
Havalara bakMekan karanlıktı bu yine iyi çıkmış haliOrada zoraki gülümsemedim aslında art arda o kadar çok foto çektik ki artık sabrım taştı bakışı
Kıskanma tatlım yalnız Buğra demiş ya sanki Mert senle foto çekmek istemiş gibiHavalara bakSabrı taşmışmış.
Ferideyle çok iyi çıkmışsınız ikinizTeşekkür ederim beğenmene sevindim
Feridem çok tatlıydı gerçekten biraz içki içtiğinden kafası da güzeldi ama çok samimiydiFerideyle çok iyi çıkmışsınız ikiniz
Imajını yesinlerKıskanma tatlım yalnız Buğra demiş ya sanki Mert senle foto çekmek istemiş gibihep böyle imaj çiziyorum orada da gayet şık bir hava çizdiğimi düşünüyorum
İçeri girerken biraz heyecan vardı tabi nerdeyse garsona merhaba diyecektimImajını yesinler
Cool bir duruşun var zaten. Normaldir
Kanka keşke Kemal reyiz gelseydi sana özel çekecektim fotoVay vay vay...
ÇatlaAYYY HEPİNİZDE İNANMIŞSINIZ SAFOZLAR FOTOSHOP AYOL BUNLAR BUNU KİM ÇAĞIRIR PARTİYE ALEMSİNİZ VALLA
Aynen süper oldu Yelda Eroğlu askerlik dönüşü benimle görüşüp çay içecekayy dosimm yaa az önce twiiterde mehmet aykaçla resmini gördüm şok oldum valla
@denizz19 bonişm marul kafam benimm çok ama çokk sevindim senin adına askerlik öncesi sana büyük enerji oldu canım benim bizdende selam söyleseydin dosi ve vadikızının selamı var diye
Kanka keşke Kemal reyiz gelseydi sana özel çekecektim foto
Çatla
Aynen süper oldu Yelda Eroğlu askerlik dönüşü benimle görüşüp çay içecekbakarsın senaryo kadrosuna alırlar beni
şaka yapıyorum be senin adına gerçekten sevindim denizcim ne kadar atışsakta seni severimKanka keşke Kemal reyiz gelseydi sana özel çekecektim foto
Çatla
Aynen süper oldu Yelda Eroğlu askerlik dönüşü benimle görüşüp çay içecekbakarsın senaryo kadrosuna alırlar beni
Arif içten gülmüş ondan sevdim.Ali @vadikızı için iyi olurdu.Neriman ve Zehra güzel olurdu idollerim.
Garsona merhaba desen incilerinmi dökülürdü?İçeri girerken biraz heyecan vardı tabi nerdeyse garsona merhaba diyecektim
Hahaha yok yahu o manada demedimGarsona merhaba desen incilerinmi dökülürdü?
Diğer tüm merhaba dediklerini tanıyormuydun? 😱Hahaha yok yahu o manada demedimyani içeriye girdiğimde o heyecandan tanımadığım biri ya ondan merhaba diyecek gibi oldum demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?