Ben yokken bu konuları gelince kontrol edeceğim sakın sakın yorumsuz bırakmayın yolarım saçlarınızı![]()
Sahne nasıl şahanesen merak etme @Dosi de bende bırakmayız tabii zeynebin işlerine bağlı ben burdayım her konuda etiket yapıcam seni geldiğinde göreceksin seni bildirime tutacam denizz geldiğinnde ayyy melekk bu nee diyecen
![]()
Sahne nasıl şahane![]()
Çok eğlenceliydi yarın AB grubunda 4 alacağızAhh alimm ahhh hadi eylüll ohh be sonundaa![]()
Çok eğlenceliydi yarın AB grubunda 4 alacağız![]()
Bence Totalde de 6,50 alırızİnşallahh inşallahh 100.bölüme yakışan ratingler almamız laızm
Bence Totalde de 6,50 alırız![]()
Bence o sahne hayalİnşallahhMeralin sahne yaklaşıyor dediğim gibi olacak yetişemicek kızlarr
![]()
Bence o sahne hayal![]()
Meral'in hayali işteKimin hayali olacak ya kim hayal edecek onu
ayy haftaya son kezmi yorumlaşıcaz hangi gün gidecen sen😳
Orada bitiyorİnşallahhMeralin sahne yaklaşıyor dediğim gibi olacak yetişemicek kızlarr
![]()
Meral'in hayali işteçünkü korkuyordu
aynen 101.bölüm son
![]()
Orada bitiyor![]()
Hayal görürsünüzKorkuyordu evet ama ne bilim bilemedim şimdi birde sahnede bi kesilmemi oldu banamı öyle geldi meral yatağında oturduğunda birden tuvalette göründü
evet orda bitecek ya
Hayal görürsünüz![]()
Son fragmanımDur bakalım fragmanda neler görecez ona göre anlarız
Acemilik bitince eve gelebilirsem 1 günlük süreçte izleyemediğim 3 bölümü daha izlemeye çalışırımEvett marul kafamı çok özlücem benn
Acemilik bitince eve gelebilirsem 1 günlük süreçte izleyemediğim 3 bölümü daha izlemeye çalışırımACEMİLİK 22 gün falan malum
![]()