Ben yokken bu konuları gelince kontrol edeceğim sakın sakın yorumsuz bırakmayın yolarım saçlarınızı
Sahne nasıl şahanesen merak etme @Dosi de bende bırakmayız tabii zeynebin işlerine bağlı ben burdayım her konuda etiket yapıcam seni geldiğinde göreceksin seni bildirime tutacam denizz geldiğinnde ayyy melekk bu nee diyecen
Sahne nasıl şahane
Çok eğlenceliydi yarın AB grubunda 4 alacağızAhh alimm ahhh hadi eylüll ohh be sonundaa
Çok eğlenceliydi yarın AB grubunda 4 alacağız
Bence Totalde de 6,50 alırızİnşallahh inşallahh 100.bölüme yakışan ratingler almamız laızm
Bence Totalde de 6,50 alırız
Bence o sahne hayalİnşallahh Meralin sahne yaklaşıyor dediğim gibi olacak yetişemicek kızlarr
Bence o sahne hayal
Meral'in hayali işte çünkü korkuyordu aynen 101.bölüm sonKimin hayali olacak ya kim hayal edecek onu
ayy haftaya son kezmi yorumlaşıcaz hangi gün gidecen sen😳
Orada bitiyorİnşallahh Meralin sahne yaklaşıyor dediğim gibi olacak yetişemicek kızlarr
Meral'in hayali işte çünkü korkuyordu aynen 101.bölüm son
Orada bitiyor
Hayal görürsünüzKorkuyordu evet ama ne bilim bilemedim şimdi birde sahnede bi kesilmemi oldu banamı öyle geldi meral yatağında oturduğunda birden tuvalette göründü
evet orda bitecek ya
Hayal görürsünüz
Son fragmanımDur bakalım fragmanda neler görecez ona göre anlarız
Acemilik bitince eve gelebilirsem 1 günlük süreçte izleyemediğim 3 bölümü daha izlemeye çalışırım ACEMİLİK 22 gün falan malumEvett marul kafamı çok özlücem benn
Acemilik bitince eve gelebilirsem 1 günlük süreçte izleyemediğim 3 bölümü daha izlemeye çalışırım ACEMİLİK 22 gün falan malum