Kış Depresyonu Nedir? Nasıl Önlenir?

Bakü`de aynı İstanbul gibi normal sıcaklıklar oluyor ama Bakü kelimesinin anlamı `Rüzgarlar Şehri` demek yani adı gibi çok rüzgarlı oluyor bazen :( bazı illerimizin kışı daha soğukdur ama genel olarak hava aynı Türkiye gibi
Yeni bir şey öğrendim Rüzgarlı şehir iyimiş ismi. :) Ama her şeye rağmen kış güzeldir bence. :)

Yeni bir şey öğrendim Rüzgarlı şehir iyimiş ismi. :) Ama her şeye rağmen kış güzeldir bence. :)
ismi iyi ama sen Bakünün rüzgarlarını bilmiyorsun :( bazen saç falan yapmana gerek yok rüzgar kendi yapıyor zaten saçını :A ama ben de kışı soğuğu ve karı çok severim

Benim durumun mevsimle alakası yok haftada iki kere depresyona girerim genel olarak. :D Son iki yıldır öyle en azından. :(
Sende ki depresyondan çok ergenlik bunalımı gibi geldi ama o yaşıda geçmişsin tanı koyamadım sana. :X
ismi iyi ama sen Bakünün rüzgarlarını bilmiyorsun :( bazen saç falan yapmana gerek yok rüzgar kendi yapıyor zaten saçını :A ama ben de kışı soğuğu ve karı çok severim
Bir gün gerçekten Azerbaycan'a gitmeyi çok isterim o zaman görürüm İnşAllah. Sen öyle diyorsan öyledir zormuş işiniz o zaman. :( Allah kolaylık versin. :) :)

Son düzenleme:
bahar yorgunluğunu bilirimde kış depresyonu neyin nesi?
mevsimler içinde kendimi en dinç hissettiğim mevsimdir kış.... diğer mevsimlerde insanın ruh hali daha çok etkileniyor..