açık konuşun berkan beyBen de başka yerlerini keseceğim diyeceğim, sonra konu çok kötü yerlere gidecek. Bu mesajım bile fesata çekilecek.O yüzden demiyorum ben bir şey.
![]()
açık konuşun berkan beyBen de başka yerlerini keseceğim diyeceğim, sonra konu çok kötü yerlere gidecek. Bu mesajım bile fesata çekilecek.O yüzden demiyorum ben bir şey.
![]()
Yeni bir şey öğrendim Rüzgarlı şehir iyimiş ismi.Bakü`de aynı İstanbul gibi normal sıcaklıklar oluyor ama Bakü kelimesinin anlamı `Rüzgarlar Şehri` demek yani adı gibi çok rüzgarlı oluyor bazenbazı illerimizin kışı daha soğukdur ama genel olarak hava aynı Türkiye gibi
ismi iyi ama sen Bakünün rüzgarlarını bilmiyorsunYeni bir şey öğrendim Rüzgarlı şehir iyimiş ismi.Ama her şeye rağmen kış güzeldir bence.
![]()
Sende ki depresyondan çok ergenlik bunalımı gibi geldi ama o yaşıda geçmişsin tanı koyamadım sana.Benim durumun mevsimle alakası yok haftada iki kere depresyona girerim genel olarak.Son iki yıldır öyle en azından.
![]()
Bir gün gerçekten Azerbaycan'a gitmeyi çok isterim o zaman görürüm İnşAllah. Sen öyle diyorsan öyledir zormuş işiniz o zaman.ismi iyi ama sen Bakünün rüzgarlarını bilmiyorsunbazen saç falan yapmana gerek yok rüzgar kendi yapıyor zaten saçını
ama ben de kışı soğuğu ve karı çok severim
Yok seni keseyim ki bir AB üyesinden kurtulak.kendin gibi totalci birini kes .ss
bol bol meyve.ben yaz kış mutsuz sıkıntılı yorgun ve uykulu hissediyorumbunun çaresi nedir doktor???
@Forumdash ı kessin bence,senin için her şeyi yapmalıkendin gibi totalci birini kes .ss
bacısı gibi o ne la öyleBeni niye kesiyor??? Biz @denizz19 ile gül gibi geçinip gidiyoruzDi mi hacısı????
Ulan!!!! ???? Ban gelirse üzülmekafiyeme laf ettirmem ulan!!!
Bazı beklentiler boş çıkar amaBekliyorum canım,hani nerede benim banım?![]()
bir marshall değilsin .sskafiyeme laf ettirmem ulan!!!