Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dexter'ın Laboratuvarı (oylamada yok)
Johnny Bravo (bu da yok)
Müfettiş Gadget
Winx falan diye uzatılabilir...
Ama ben bilerek almadım onları... Onlar yeni nesil çocukların çizgi filmleri... Biz bizim zamanımıza bakalım Nostalji yapalım.
Aslında Avatar'ı da koymamak gerekirdi de neyse
Biliyorum vardı Dexter ama bu listedekiler kadar yaygın olarak Türkiye'de yayınlandığı söylenemez...
Kanal D, ATV, Show, Star dörtlüsünde yayınlanmadı en azından Bizim zamanımızda çizgi film kanalıda yok gibiydi zaten Bi Maxi TV vardı o da kapatılmıştı
Pokemon , ATom karınca ,Garfield,scoby do,Bir de bi ara kanald de tweety bide yaşlı kadın varya o yayınlanıyordu eskiden o da güzeldi,bugs bunny ile hızlı gonzalez de güseldi Temel Reisi de ara sıra izlerdim ya ben bebe ken annem bana ıspanak yedirirdi yok temel reis gibi güçlü ol felen filen
nese bu kadar
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.