10 parmağımda 15 marifet var yani o derece.Sende de her şey var mübarek seni alan yaşadı.Beddua Dörtlü, fantastik dörtlü gibi.Ok. kk by. .ss (Bunu @Ahmad güzel yazıyordu beceremedim ben.)
İşte benim dizim.
Beddua Dörtlü iyiymiş.
10 parmağımda 15 marifet var yani o derece.Sende de her şey var mübarek seni alan yaşadı.Beddua Dörtlü, fantastik dörtlü gibi.Ok. kk by. .ss (Bunu @Ahmad güzel yazıyordu beceremedim ben.)
İşte benim dizim.
Ulan cemaat iyi para kazandı bu diziden ha. Senaryo olarak sasirmiyorum ben. Senaryosu ilgi çekiciydi.ben ilk bölümlerini izliyordum yanı. Sasirmamin nedeni kanalı ve yapım şirketinin unsuzlugune rağmen bu başarıyı yakalamış olması. Helal olsun ne diyim.( Tabi dirilişten önce gider. Bu dirilişten bir sezon önce başladı. Birde diriliş bence İslam ülkelerinde olur batıda pek yayınlanacağını sanmıyorum.direk musluman-hıristiyan çatışması var. Ve tabiki muslumanlar daha iyi pozisyonda.2.sezondaki gibi moğol vs türk olaydı batıda da çok iş yapardı) tebrikler güççük gelinebiricik dizim endonezyadaperu-arjantin falan derken son 3 yılda yayınalanan türk dizileri çinde en başarılısı yurtdışında@sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @RevaN 🙂A) @cookies @vadikızı @MelankoliK @harzemliişah @EFE UYSAL Ekli dosyayı görüntüle 46089
Sen de 10 parmak mı var. 😛 Gelir ya düğüne gideceğim demişti bana ama gitmeden haber ver demiştim vermedi. Dönünce görecek o.10 parmağımda 15 marifet var yani o derece.
Beddua Dörtlü iyiymiş.Ahmad da yok ortalıkta.
Var tabi ne sandın.ss Bana haber vermeden çekip gitti kırgınım ona.Sen de 10 parmak mı var. [emoji14] Gelir ya düğüne gideceğim demişti bana ama gitmeden haber ver demiştim vermedi. Dönünce görecek o.@Ahmad
Tabiifark- kendal ağam @MelankoliK
Ay 22 reyting nerde 8 reyting nerde.
Ama o da sevdiğim dizi Fark-ı FOX.
10 parmağımda 15 marifet var yani o derece.
Beddua Dörtlü iyiymiş.Ahmad da yok ortalıkta.
Ulan cemaat iyi para kazandı bu diziden ha. Senaryo olarak sasirmiyorum ben. Senaryosu ilgi çekiciydi.ben ilk bölümlerini izliyordum yanı. Sasirmamin nedeni kanalı ve yapım şirketinin unsuzlugune rağmen bu başarıyı yakalamış olması. Helal olsun ne diyim.( Tabi dirilişten önce gider. Bu dirilişten bir sezon önce başladı. Birde diriliş bence İslam ülkelerinde olur batıda pek yayınlanacağını sanmıyorum.direk musluman-hıristiyan çatışması var. Ve tabiki muslumanlar daha iyi pozisyonda.2.sezondaki gibi moğol vs türk olaydı batıda da çok iş yapardı) tebrikler güççük geline
Sen de 10 parmak mı var. 😛 Gelir ya düğüne gideceğim demişti bana ama gitmeden haber ver demiştim vermedi. Dönünce görecek o.@Ahmad
Tabii
Sonuçta Türkiye'nin en fazla izlenen dizilerinden biri
ay biricik dizim ispanyolca başka bir güzel inşallah arjantini de fethedeceğizStv bize para versin.
Endonezya da tutmamış ama. Elifim güççük gelini tokatladi geçti Endonezya daay biricik dizim ispanyolca başka bir güzel inşallah arjantini de fethedeceğiz@Çiğdem- @cookies @sokak sanati @*YıldırıM* @Aserat @Harunnn60
elif geçmiş olabilir ama huzur sokağı ve kiraz mevsiminden iyiEndonezya da tutmamış ama. Elifim güççük gelini tokatladi geçti Endonezya da
Elif'ten haber var mı?güccük gelin arabik reytingigeçen sene kss bir kere geçmişti bu reytingi kpa geçememişti hiçsüper dizim@mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @Aserat @cookies @-potterhead- @sürgünüm
Ekli dosyayı görüntüle 46623
yok ondan daha haber o da coşar araplardaElif'ten haber var mı?
MBC kendi kendine mi yarışıyor başka kanal yok mu bunlarda.güccük gelin arabik reytingigeçen sene kss bir kere geçmişti bu reytingi kpa geçememişti hiçsüper dizim@mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @Aserat @cookies @-potterhead- @sürgünüm
Ekli dosyayı görüntüle 46623
mbc ye satılıp da izlenemeyenler düşünsün işte başarısızlığın dibindelerMBC kendi kendine mi yarışıyor başka kanal yok mu bunlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?