Küçük Ağa'dan İddialara Sert Yanıt!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1422548805.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Küçük Ağa dizisinde iddialara göre Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi arasında gerginlik yaşanmış ve Zeki Alasya seti terk etmişti.

Erler Film'in yapımcılığını üstlendiği Küçük Ağa dizisinde Oya Aydoğan'ın iddiasına göre Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi tartışmıştı. Emir Berke Zincidi'nin 'Dizi benim yüzümden reyting alıyor' sözleri üzerine Zeki Alasya seti terk etmiş ve ikili arasında gerginlik oluştuğu iddia edilmişti. Oya Aydoğan'ın bu iddiasına Emir Berke Zincidi'den sert yanıt geldi. Küçük Ağa'nın sert çıkışında söylediği laflar ise şöyle :
“İlk ve son kez konuşuyorum.. Zeki Abi’yle aramızda böyle bir durum yaşanmadı ama bu böyle kalmayacak ve o kişilere dava açılacak. Susunca olur zannettik ama olmuyor. Bıktık artık sizin gibi insanlardan takdir etmek sizin neyinize, hep yerden yere vurmak yakışır sizin gibilere. Zaten sizleri Allah’a havale ediyorum Rabbim adeleti en kısa zamanda göstersin inşallah.”​

Son düzenleme:
Açıklaması bile çok itici. Ben şahsen çok inanmıyorum buna, ateş olmayan yerden duman çıkmaz sonuçta. Gündeme gelmek için böyle ucuz şeylerin yapılması çok saçma bence.

Ağam yapmaz öyle şeyler demiştim hemen yargılıyorsunuz küçücük çocuğu. :)

Aşırı sert çıkışmış. :D
İnanmamıştım o haberlere zaten. :X

Bir kere 8 yaşındaki çocuğun 'ilk vi sin kiz kinişiyirim' diye cümleye başlaması nedir ya? :F Bu çocuğun ağzına ıslak terlikle vurmak lazım, ne oldum delisi oldu şimdiden 😎

kızdırmayım agamı :F

Bir kere 8 yaşındaki çocuğun 'ilk vi sin kiz kinişiyirim' diye cümleye başlaması nedir ya? :F Bu çocuğun ağzına ıslak terlikle vurmak lazım, ne oldum delisi oldu şimdiden 😎
kendisi son yılların en reytingli oyuncuları arasında ilk 3 e girer bence normal açıklaması :A

Bunları 10 yaşındaki çocuk mu yazmış diyecektim ama o kadar yazım hatasını görünce kendisinin yazdığına da inanırım 😛

İftira olsa bile bu çocuk hemen hepimizin aklında şımarık olarak yer ettiği için her şeyi yapabilecekmiş gibi geliyor bana. Daha bilinçli ebeveynleri olsaydı bu halde olmazdı ama tabii.

O haberler doğru olmasa bile açıklamasından bile iticilik, terbiyesizlik akıyor.
"İlk ve Son kez konuşuyorum." nasıl bir açıklama ya. Sen kimsin ki böyle bir açıklamaya bu cümleyle başlayabiliyorsun.
Açıkçası düne kadar bu çocuğu severdim ama ben de artık bu çocuğu itici bulanlar kervanına katıldım.

Biz de yuttuk :F:F
Bu çocuğu itici bulanlara ben de katılıyorum :D
''Bıktık sizin gibi insanlardan takdir etmek neyinize '' demiş bak bak üsluba bak :T:
Ailesi yazdırmışsa da kendi seviyelerini göstermişler :)

''Bu çocuğun ağzına ıslak terlikle vurmak lazım'' yorumun güldürdü:F:F katılıyorum :ok:

kızdırmayım agamı :F

kendisi son yılların en reytingli oyuncuları arasında ilk 3 e girer bence normal açıklaması :A
Ağanı hepimiz görüyoruz zaten. Ağalık böyleyse hiç olmasın, daha iyi. :A

Ağam yapmaz öyle şeyler demiştim hemen yargılıyorsunuz küçücük çocuğu. :)
Üslubu çok yanlış bir kere, babasının askerlerine mi hitap ediyor? Hala savunabiliyor musun şu şımarık çocuğu? :A

Ağanı hepimiz görüyoruz zaten. Ağalık böyleyse hiç olmasın, daha iyi. :A

Üslubu çok yanlış bir kere, babasının askerlerine mi hitap ediyor? Hala savunabiliyor musun şu şımarık çocuğu? :A
Kendisine iftira atanlara hak ettikleri cevabı vermiş ağam. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,491
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto