Küçük Ağa'dan İddialara Sert Yanıt!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayyy koskoca zeki alasya bu çocuğu kendisine muhattap alırmı hiçç kucağına alır saçını oksar güler ve geçer 🙂🙂🙂

ayrıca bu velet zeki alasyaya abi diyorda zeki bey bunun babası olucak kadar bile genc zeki için zeki dedeciğim yazmalıydı ama bu yazıyı bu çocuğun yazmadığını hepimiz biliyoruz:F

ayyy koskoca zeki alasya bu çocuğu kendisine muhattap alırmı hiçç kucağına alı açını oksar güler ve geçer 🙂🙂🙂

ayrıca bu velet zeki alasyaya abi diyorda zeki bey bunun babası olucak kadar bile genc zeki için zeki dedeciğim yazmalıydı ama bu yazıyı bu çocuğun yazmadığını hepimiz biliyoruz:F
Psikopat annesi yazdırmıştır işte. O kadından her şey beklenir. :F

Benim evladım olsa çoktan kapının önüne bırakmıştım bile. Lütfen "ağam" demeyelim şu saygısıza. :A
,
Psikopat annesi yazdırmıştır işte. O kadından her şey beklenir. :F
,
ayyy koskoca zeki alasya bu çocuğu kendisine muhattap alırmı hiçç kucağına alır saçını oksar güler ve geçer 🙂🙂🙂

Akşam akşam yorumlarınız güldürdü :F

Zeki abi derken? 62 yaş büyük birisine abi demek nasıl bir ruh hali? Bu velede olan antipatim bir kat daha arttı.

:FBiri şunu durdursun canım:D
10 yaşında ama ettiği laflar ne öyle:dValla bunlarrı diyen biisi Zeki, abiye de der.

Keşke Annesi yayınlasaydı onun hesabından.:F Daha çnandırıcı ve etkili olurdu.:F

Neyse olmayacağını tahmin etmiştim zaten.:)

Ağam dememiştir ama derse de desin ya o candır o Kanal D'min ağası. :ok: