Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,112
- Puanı
- 1,060
Valla bu çocugun erler film ile bağlantısi varhahahah ayoll @pompy in dizisi sonucta ne bekliyorsun sende cnm![]()
ikiside muhalif olduğundandır oValla bu çocugun erler film ile bağlantısi varsenaryolar birbirine çok yakın
![]()
Finali bizzat izleyenler yazıyor bu yorumları, bakmak zorundayım.yorumlara bakma sen
@pompy senarist olucakmış zaten onun üzerine okuyormuş cnmValla bu çocugun erler film ile bağlantısi varsenaryolar birbirine çok yakın
![]()
kara koliKara kolide tutmadı bence Küçük Ağa pazartesi kanald de en az 5 alırdı ))) geçmiş olsun aynı tarz bir dizi olan Aşk Yeniden dizinin sonunu getirdi.
Bende baş ağrısı yapıyor cnm sem izle benim yerime
öyle deme,ben romantik-komedilerde yazacağım modern modernBende baş ağrısı yapıyor cnm sem izle benim yerimesonra bana özet geçersin
![]()
show tv'de olacakDizi senaryo anlamında yanılmıyorsam göçmüştü ama izlemediğim için bilemiyorum ilk zamanlar harikaydı en azından ilk 10 bölüm izlediğim için biliyorum o reytingleri de sonuna kadar hakediyordu. Yani finalde ebeveynler ölmüşse başka bir kanalda başlamaz kesinlikle ki bence tadında bırakılmalı zaten 50 bölüm iyi bir başarı hele ki Kanal D gibi bir kanalda. Zamanında 12-13 reyting görmüş dizi 2 reyting almış finaliyle büyük fiyasko gerçekten reytinglerde nasıl bir yanılgı var anlayamadım gitti gerçekten. Neyse tüm ekibe teşekkürler, güzel samimi bir işti.
sessiz sedasızda bitirilebilir,finalsizkara kutu yayından kaldırılacak @pompy kanal d pişman olacak
Vadi hatrına 13 bölüm dayanır @dizimedya