Kanal D Küçük Ağa - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yahu ölmeyeceğini biliyoruz ama ağlayasımız geliyor. Erler film farkı herhalde. :D Mehmet Ağa'nın torununu hayal etmesi, Ali ve Sinem'in Mehmet Ağa ile olan konuşmalarını hatırlamaları falan duygulandırdı. :(
Aynı şekilde benide bu sahneler duygulandırdı tam üstüne bastın kaldır ayağını :( yaa ben arka sokaklarda da ağlıyorum rıza baba komaya girmişti ali girmişti....ben hep :( çok aşırı duygusalım :(

Yavaş yavaş diziyi izleyenler çıkıyor yalnız değiliz iyi. :D İzleyip de yorum yapmayanlar neden yapmıyor acaba merak ediyorum. :D
Aynen heaa izlmicem diyenlerde çıktı piyasaya :D

@Bully eskiden sihirli anneme yapmıştım dizi 1 gün sonra yayından kaldırıldı

@Bully eskiden sihirli anneme yapmıştım dizi 1 gün sonra yayından kaldırıldı

ben oyüzden yapmıyorum yorum

Küçük Osman dedesine baya ağladı @yakup09. :T O ağlayınca reytingler fırlıyor. :A

Reyting makinesi bu haftada gelenek haline getirdiği haftalık amborgoyu devam ettirecek mi acep :A @Bully

Küçük Osman dedesine baya ağladı @yakup09. :T O ağlayınca reytingler fırlıyor. :A

Reyting makinesi bu haftada gelenek haline getirdiği haftalık amborgoyu devam ettirecek mi acep :A @Bully
Ab'de kesin de totalde kanalın yanlış reklam stratejileri yüzünden zirveyi kaybedebiliriz. :A Yarını bekliyoruz artık merakla 13 alırız umarım. :A

Ab'de kesin de totalde kanalın yanlış reklam stratejileri yüzünden zirveyi kaybedebiliriz. :A Yarını bekliyoruz artık merakla 13 alırız umarım. :A
Yine mi her 30 dk'ya reklam koydu melunlar:bağır:

Bu fragmanda her bölüm gibi ne yalan söyleyeyim klişe:(
Dizinin reytingleri düşebilir:(

Fragman pek güzel olmamış ama reytinglerimiz etkilenmez. :A

Halkın adamı Memocan'ı kaçırdı hain melunlar. :bağır: Ama Memo keskin zekasıyla alt edecektir onları. :A

Küçük Ağa'da my'ye gönderme var. :F Tiyatro sahnesi vardı Memocan'ın sevdiği kızı Hürrem yaptılar ama Memocan'a Kanuni rolünü vermediler. Memocan da rolü kapan çocuğu çetesiyle sıkıştırıp rolü alacak gibi. :F @yakup09 @xemrexxx @yatutarsa @mrt-06