Olur öyle şeyler.Baya bir söndü.
Klişe senaryo
Seni çağıran oldu mu konuya melunKlişe senaryo
Vadi yaz geldi ayrıca Polat aktif değil bunun gibi sebeplerle düştü.Seneye yükselecek İnşallah Kanal D sayesindeSeni çağıran oldu mu konuya melunAyrıca Vadi'yi sürekli geçiyor geçemez diyordunuz.
İnşallah aga.Vadi yaz geldi ayrıca Polat aktif değil bunun gibi sebeplerle düştü.Seneye yükselecek İnşallah Kanal D sayesinde
Ben de öyle umuyorum aga.Kanal D ilaç gibi gelecek bize
HAYIR....
Çok duygusal bölüm oldu Memocan'a uygun donör bulunamadı ve lösemi olduğunu bilmiyor daha.HAYIR....
Çok duygusal bölüm oldu Memocan'a uygun donör bulunamadı ve lösemi olduğunu bilmiyor daha.
24 Haziran'da sezon finali yapıyor ka sezon finalinde iş çözülür gibi. Kaçak ab'de iyice çöktü 2 falan alıyordu geçen haftalarda bu hafta 3'e çıkmayı başardı.tez zamanda düzelir diyelim. yada biraz daha devam edebilir. bu gidişle kaçak reytinglerde hastalık hastası olucak.
o ses bitsin 10 ları görecektik ama?24 Haziran'da sezon finali yapıyor ka sezon finalinde iş çözülür gibi. Kaçak ab'de iyice çöktü 2 falan alıyordu geçen haftalarda bu hafta 3'e çıkmayı başardı.
Gürkan Uygun Türkiyenin en iyi oyuncularından biridiro ses bitsin 10 ları görecektik ama?gürkan figüranı bu fiyaskoları sonuna kadar hakediyor.
Sahi mi ?Gürkan Uygun Türkiyenin en iyi oyuncularından biridir
Sahi ya ne sandın.Aç bakta biraz oyunculuk görSahi mi ?
ben bi figüranın yaptığı inandırıcılığın yanına uğramamış performans görüyorum nedenseSahi ya ne sandın.Aç bakta biraz oyunculuk gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?