Yok ya ölmezHarbi öldümü Ali acaba? demeden edemiyorum![]()
Ölürmü hiçç aksiyon katmaya çalışmışlar sonuçta başrol gidemez!!!Yok ya ölmez![]()
Yani totalde uçar bu haftaÖlürmü hiçç aksiyon katmaya çalışmışlar sonuçta başrol gidemez!!!![]()
Totalde uçar ab kısımları zaten güçlü o da gücüne güç katar ben bi 13-14 bekliyorum totaldenYani totalde uçar bu hafta![]()
13 Karagül alıyo oda 12 civarı alır 14 zorTotalde uçar ab kısımları zaten güçlü o da gücüne güç katar ben bi 13-14 bekliyorum totalden![]()
Eskiden alıyordu zor bir rakam dğeil ali ölüyor ama başka konuda çıakrsa alır sadece alinin ölmesi prim yapmaz ya da en azındna konuyu güzel işlerlerse drama fazlaca yer verirlerse gözyaşları sel olursa alır13 Karagül alıyo oda 12 civarı alır 14 zor![]()
+1Eskiden alıyordu zor bir rakam dğeil ali ölüyor ama başka konuda çıakrsa alır sadece alinin ölmesi prim yapmaz ya da en azındna konuyu güzel işlerlerse drama fazlaca yer verirlerse gözyaşları sel olursa alır![]()
Mehmet Can'ın kafasına kalas düştüğü bölümde AB'si düşmüştü yine aynı klişe.@Buğra neden öyle dedin bence bu Ab yi tutabilir hatta çoğaltır
Çok beğendim ben bu bölümü hatta ab daha yüksek çıkacak bence.@Bully sen nediyorsun