Bunlar ufak devamlilik hatalari ama Bunun bir anlamı var tuba demek çirkin gozukdugunun düşünüyor makyajsız çıkmam abi diyor)))geç onları bence diziyi izleyen kitle önemsemiyor elif arabaya erkek olarak binse yine hata yok ya da önemsiz denir)
Bunlar ufak devamlilik hatalari ama Bunun bir anlamı var tuba demek çirkin gozukdugunun düşünüyor makyajsız çıkmam abi diyor)))geç onları bence diziyi izleyen kitle önemsemiyor elif arabaya erkek olarak binse yine hata yok ya da önemsiz denir)
Tuba bu dizide full makyajlı 2-3 bölüm oynadı onlarda da rolü gereğiydi ya parti vardı ya yemeğe katıldı onun dışında çok hafif bir makyaj kullanıyor.Bunlar ufak devamlilik hatalari ama Bunun bir anlamı var tuba demek çirkin gozukdugunun düşünüyor makyajsız çıkmam abi diyor)))
Birazdan resimleri eklerim. makyajla biraz guzelesiyor ama artik makyaj da yetmiyor)))Tuba bu dizide full makyajlı 2-3 bölüm oynadı onlarda da rolü gereğiydi ya parti vardı ya yemeğe katıldı onun dışında çok hafif bir makyaj kullanıyor.
Tuba bu dizide full makyajlı 2-3 bölüm oynadı onlarda da rolü gereğiydi ya parti vardı ya yemeğe katıldı onun dışında çok hafif bir makyaj kullanıyor.
İste tubanin ultra hızlı makyajı)))geç onları bence diziyi izleyen kitle önemsemiyor elif arabaya erkek olarak binse yine hata yok ya da önemsiz denir)
Yine makyaj yok kiİste tubanin ultra hızlı makyajı)))
Bu hastaneden çıkınca doğal olarak makyaj sıfıra yakin
![]()
Bu da arabaya binince
![]()
Ruja allik ve fontoten kulanilmis ozelikle sivilceler yok edilmis)))Yine makyaj yok ki![]()
Şimdi yine izledim o sahneleri hiçbir fark yokRuja allik ve fontoten kulanilmis ozelikle sivilceler yok edilmis)))
Hd izle))) bi de mümkünse gözlük kullanmak lazim)))))Şimdi yine izledim o sahneleri hiçbir fark yok![]()
Bence sen full makyaj ne demek onun bir anlamını öğren sonrada illa bir hata bulucam niyetini bir kenara bırak öyle tekrar izleHd izle))) bi de mümkünse gözlük kullanmak lazim)))))
Bana göre full makyaj elifin son hali. Daha fazlasını palyaçolar yapıyor))))Bence sen full makyaj ne demek onun bir anlamını öğren sonrada illa bir hata bulucam niyetini bir kenara bırak öyle tekrar izle![]()
Bir önceki mesajımda ki tavsiyemi tekrarlıyorum full makyaj ne demek git araştırBana göre full makyaj elifin son hali. Daha fazlasını palyaçolar yapıyor))))
Full makyaj herkese gore değişir. Varsa TDK da bir açıklama yaz bilelim. Allık ruj fondoten gündüz için full makamdır gece far ve kalem de ekleyebilirsin. Durum açık tuba makyajsız çıkmam demiş acaba neden sen bu soruya cevap ver)))Bir önceki mesajımda ki tavsiyemi tekrarlıyorum full makyaj ne demek git araştır)
Karadayidaki seyde ataturkten alinti o zaman onuda saat kurtarmisti bi savasta galibagecikmeli de olsa dediğim çıkmış saat ömerin hayatını kurtarmış@Forumdash ne dicen bakalım ay yapım seni hep faka bastiriyi
@destere @Çiğdem- @sürgünüm @Nisa @-potterhead- @beyazsoy @gizem ak
helal olsun dizinin adı yaında karadayı yalan aşk olacak![]()
pompy sen misinKaradayidaki seyde ataturkten alinti o zaman onuda saat kurtarmisti bi savasta galiba![]()
Ne pompyi bepompy sen misinbunlar hep gurbet kadınından alıntı orada da saat kurtarmıştı
![]()
pesss yanıııı bunu bari aynı yapmasalardı keşkegecikmeli de olsa dediğim çıkmış saat ömerin hayatını kurtarmış@Forumdash ne dicen bakalım ay yapım seni hep faka bastiriyi
@destere @Çiğdem- @sürgünüm @Nisa @-potterhead- @beyazsoy @gizem ak
helal olsun dizinin adı yaında karadayı yalan aşk olacak![]()
teee 10 yıl önceNe pompyi beBenim ben beni beni cookiesini taniyamadinmi
Seni gidi total çocuk seni gurbet kadinlarinidami izledin![]()
tubanın bergüzar olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerektiğinden samimi gelmiyidirpesss yanıııı bunu bari aynı yapmasalardı keşke
öyle olduğu için ömer elif aşkı hiç samimi gelmiyor bana 🙂🙂🙂
10 yıl onceden belliymis Erlerci olacağınteee 10 yıl önce
tubanın bergüzar olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerektiğinden samimi gelmiyidir![]()