say say sen hepsini sayarsın zaten bıraksakSeranayı da say, senin için ben YGA'daki kızı da sayıyorum. Hadi forumda Enginci vardı onun için Engin'i de sayalım.
say say sen hepsini sayarsın zaten bıraksakSeranayı da say, senin için ben YGA'daki kızı da sayıyorum. Hadi forumda Enginci vardı onun için Engin'i de sayalım.
Abartma ben de beğendiklerimi sayıyorum ki sana inat Bahar'ı da kattım. Sen bile unutmuşssun yada karalamak için gözünü kapamişssinsay say sen hepsini sayarsın zaten bıraksak![]()
baharAbartma ben de beğendiklerimi sayıyorum ki sana inat Bahar'ı da kattım. Sen bile unutmuşssun yada karalamak için gözünü kapamişssin
ay yapımın başrolleri oyuncu ise de o da zaten oyuncu mantıkenTuvana daaaa
Tuvanayı senin kötüleyip benim savunacam aklıma gelmezdi.ay yapımın başrolleri oyuncu ise de o da zaten oyuncu mantıken![]()
bitirsin bakalımTuvanayı senin kötüleyip benim savunacam aklıma gelmezdi.
3 Ekim 1990 İstanbul üsküdar doğumlu .Terazi burcu. Lise öğrenimini güneş kolejinde tamamlayan tuvana türkay Beykent üniversitesi Radyo tv sinema öğrencisi.Oyunculuk kariyerine 9 yaşında reklam filmlerinde başlayan Tuvana
Onu saymayan sendin zaten (kıs kıs)bitirsin bakalımayrıca kötülemiyorum
)) kenanı,kıvancı,farahı oyuncu sayıp tuvanayı saymamk saçma oluyor
![]()
ben genel olarak mankenleri saymıyorumOnu saymayan sendin zaten (kıs kıs)
Kenan ve Kıvanç'ı sadece ben değil halk da benimsiyor, bırak halkı artık dünya benimsiyor.ben genel olarak mankenleri saymıyorumsen ayırıyorsun ama
![]()
benimsesinler halkın her benimsediği iyi demek miKenan ve Kıvanç'ı sadece ben değil halk da benimsiyor, bırak halkı artık dünya benimsiyor.
Kimse kusura bakmasın saydıgın isimleri sfsdgshdshsa<gasgasgasgfsagdsg öylr işte aklıma bile bişey gelmiyor.benimsesinler halkın her benimsediği iyi demek mi))) halkın benimsemesine bakaran necati şaşmaz ile zafer ergin en büyük oyuncular olur 10 yıldır ekrandalar
))
halkın benimsemesi demiyo musun halk benimsemiş ki adamalr 10 yıldır dizilerini sürdürüyorKimse kusura bakmasın saydıgın isimleri sfsdgshdshsa<gasgasgasgfsagdsg öylr işte aklıma bile bişey gelmiyor.
Saydığın isimler TNS'nin ab'sinde bile iş görmuyor ki ben ordan olaya gireyim?halkın benimsemesi demiyo musun halk benimsemiş ki adamalr 10 yıldır dizilerini sürdürüyor)) haa sen tns de olduğu gibi ab grubu yanlış kalanı doğru diyerek böleceksen boşuna uğraşma
![]()
2.cümleye zönkSaydığın isimler TNS'nin ab'sinde bile iş görmuyor ki ben ordan olaya gireyim?
Kıvanç ve Kan için benimse şekilleriyle saydiğin isimlerin benimsenmeleri arasında sen de "dağlar kadar fark var" de ben diyeyiym aradaki fark "burdan aya yol olur."
kıvanç kenanı ab mı benimsedi diyonHiç ben de 1E1K izliyorum.
daha inandırıcı bir çift çünküömer elif aşkı oyüzden hiç inandırıcı gelmiyor bu dizi oyüzden reyting alamıyor zaten mahir feride aşkı çok ilgi görüyordu ömer elif aşkı ilgi görmüyor çünkü ömerle elif mahirle ferideyi taklit etmeye çalısıyorlar oyüzden reytinglerde başarısız ilerliyoruz bence 🙄🙄🙄
metin nulufer aşkıda olmasa kara para aşk 2 reytingi geçemezdi bu sezon yanı diziyi şuan metin nulufer aşkı kurtarıyor çevremden hangi arkadaşıma sorsam metin nulufer aşkı diyorlar🙂
benim en sıkıldığım sahneler şuan ömer elif sahneleri elifin ömere komiser öemrinde sinyolina demesiyle oan gözümden düşüyorlar çünkü mahirde ferideye hakime hanım feridede mahir kara diyor şuu hitaplar bile aynı yanı pessss diyorum başkada birşey demiyorum🙂🙂daha inandırıcı bir çift çünkü
bence dizinin tek şansı aslı ve bahar karakterlerinin rolünü artırıp ömer-elifi azaltmakbir de ömerin yengesine birazcık şirretlik katsınlar seyirci sever
![]()