Köstekli Saat Yoksa Aşk Da Yok

benim en sıkıldığım sahneler şuan ömer elif sahneleri elifin ömere komiser öemrinde sinyolina demesiyle oan gözümden düşüyorlar çünkü mahirde ferideye hakime hanım feridede mahir kara diyor şuu hitaplar bile aynı yanı pessss diyorum başkada birşey demiyorum🙂🙂
senaristlerde iş yok :) oyuncuların da reytingi olmayınca boş günde 4 alınıyor :)
bence elifin ablası aslı şöyle levente atılsın baharı çatlasınlar birlşkte o kıskansın :A

senaristlerde iş yok :) oyuncuların da reytingi olmayınca boş günde 4 alınıyor :)
bence elifin ablası aslı şöyle levente atılsın baharı çatlasınlar birlşkte o kıskansın :A
ayyy baslıcam aslıdan şimdi bence ölsün gitsin çok gereksiz bir karakter aslıda ölsün
baharda ölsün :kiki::kiki::kiki:

benzerlikler bir degil iki degil yazmakla bitmiyorki

Karadayı dizisinde Feride karakteri sevdiği adam Mahir'e köstekli saat hediye etmişti.Şimdi ise Kara Para Aşk dizisinde Elif karakteri Ömer'e aynı saatten hediye etti.Üstelik Mahir karakteri bu saat sayesinde ölümden dönmüş,bu haftaki bölümde vurulduğu iddaa edilen Ömer karakterinin de aynı şekilde kurtulacağı söyleniyor.

Bu konu isterseniz kapanabilir. @Yakamoz-Asi Ömer vurulmamiş etmemiş bile

@xemrexxx iddia haberlerini yada safsatalarını kendine sakla :X

Bu konu isterseniz kapanabilir. @Yakamoz-Asi Ömer vurulmamiş etmemiş bile

@xemrexxx iddia haberlerini yada safsatalarını kendine sakla :X
bu konuyu kapatmak için yeterli değil :))) konuda senin kısım için iddaa deniyor @Yakamoz-Asi atılmadan söyleyelim :) puntoları büyüttüm okursun belki de öyle tyoru myaparsın artık faruk :)))
bu haftaki bölümde vurulduğu iddaa edilen Ömer karakterinin de aynı şekilde kurtulacağı söyleniyor.

ayrıca aynı hediye ve saat hataları dizide mevcut:))

bu konuyu kapatmak için yeterli değil :))) konuda senin kısım için iddaa deniyor @Yakamoz-Asi atılmadan söyleyelim :)
bu haftaki bölümde vurulduğu iddaa edilen Ömer karakterinin de aynı şekilde kurtulacağı söyleniyor.

ayrıca aynı hediye ve saat hataları dizide mevcut:))
Ben ne demişim???
iddia haberlerini yada safsatalarını kendine sakla

Reyting bölümü en hit alan bölüm. O zaman bütün diziler için iddia atalım ortaya "karalama haberleri" yapalım???

Siz bir görüşün kilitlemek sorun değil. :D
kilitlenecek bişi yok faruk un söylediği kısım zaten idda deniyor konuda:)))

Ben ne demişim???

Reyting bölümü en hit alan bölüm. O zaman bütün diziler için iddia atalım ortaya "karalama haberleri" yapalım???
karalama falan yok düzgün konuşalım :))) aynı hediye iki dizide de var :)) konuda söylenen saat hatları da var :) resimleri de konuda:))

kilitlenecek bişi yok faruk un söylediği kısım zaten idda deniyor konuda:)))

karalama falan yok düzgün konuşalım :))) aynı hediye iki dizide de var :)) konuda söylenen saat hatları da var :) resimleri de konuda:))
İddia ettiğin kısım resmen karalama ve konu başliğida bu habere göre seçilmiş.

vurulma kısmını çıkardım :)) @Forumdash aaa bak sen şu işe bunu çıakrmam dizideki hataları ve karadayı ile benzerliği yok etmedi 😱 çok şaşkınım 😱

İddia ettiğin kısım resmen karlama ve konu başliğida bu habere göre seçilmiş.
köstekli saat yoksa aşk da yok la vurulmanın alakası :F

vurulma kısmını çıkardım :)) @Forumdash aaa bak sen şu işe bunu çıakrmam dizideki hataları ve karadayı ile benzerliği yok etmedi 😱 çok şaşkınım 😱

köstekli saat yoksa aşk da yok la vurulmanın alakası :F
Vurulma olayını yani "iddia"yı çıkardiğina göre konu yine kapanabilir. Zaten sen benzerlik konusuna değindiğin bi konu açmiştin. https://fav10.net/forum/threads/karadayı-ve-kara-para-aşk-benzerlikleri.234448/

Başlık zaten "iddia"ya göre açılmıştı. İddia silindiğine göre evet haklısın hiç bi alaka yok:A

Savundugun iki olayda evet yoklar, ama konulara dair başka konuları da sen açmiştin. O konulara ekleme olarak yapabilirdin. Eğer ayrı haber açıyorsan "karalama"ya girer.
karalama falan yok ortada :) bu hatalarla onlar bir değil :) izleyen kitlenin totalleşmesiyle hatalara önem vermezler diye 3 kişinin teline 3 farklı saat koymuşlar:)))

ayrıca isteidğim konuyu açarım yeni bir şey varsa kapanırsa taraflılığın göstergesi olur o ka . başka da yazmıyorum sana bu konuda kolay gelsin.

karalama falan yok ortada :) bu hatalarla onlar bir değil :) izleyen kitlenin totalleşmesiyle hatalara önem vermezler diye 3 kişinin teline 3 farklı saat koymuşlar:)))

ayrıca isteidğim konuyu açarım yeni bir şey varsa kapanırsa taraflılığın göstergesi olur o ka . başka da yazmıyorum sana bu konuda kolay gelsin.
sana da kolay gelsin hacı da açılmış konuları tekrar açmak kilittir. Konu da nedenler(hatalar-benzerlikler) aynı, kurulan cümleler farklı.

Bu hafta da bir devamlılık hatası var birazdan resimleri eklerim. Elif hastaneden makyajsız çıkıyor arabaya biniyor full makyaj)))

Bu hafta da bir devamlılık hatası var birazdan resimleri eklerim. Elif hastaneden makyajsız çıkıyor arabaya biniyor full makyaj)))
geç onları bence diziyi izleyen kitle önemsemiyor elif arabaya erkek olarak binse yine hata yok ya da önemsiz denir:))