Tarihimizi bilmeyenlerle bu tartismayi yapmitorum artikTarihimizi rezil eden dizileri izlemektense izdivaç izlemelerini yadırgamam
Tarihimizi bilmeyenlerle bu tartismayi yapmitorum artikTarihimizi rezil eden dizileri izlemektense izdivaç izlemelerini yadırgamam
+1 ben bu mesajı başımın tacı yaparım lanTarihimizi rezil eden dizileri izlemektense izdivaç izlemelerini yadırgamam
Tacini elinden alip kedimiz elizabethe takariz+1 ben bu mesajı başımın tacı yaparım lan
O kedi sizi tırmalar İnşAllahTacini elinden alip kedimiz elizabethe takariz
Ok tmm. Sana hayırlı forumlar bir haftada 3 dizisi biten kardeşTarihimizi bilmeyenlerle bu tartismayi yapmitorum artik
Good night gulumOk tmm. Sana hayırlı forumlar bir haftada 3 dizisi biten kardeş
Çunku tubami diziye almadi uhuhuTimur savci m... teki zaten 1 ay sonra kendi aciklar o adam oyle bir tip
Abdala malum olurmuş hadi inşallahYeni transferler ve senaryoyla toparlanacak ve nanik yapacak
Tamam sus"Çunku tubami diziye almadi uhuhu
Abdala malum olurmuş hadi inşallahsen totalsin anlamazsin şimdi p ile değil b ile olan oradaki yapabilsem şapkasini da koyacaktim
Çunku tubami diziye almadi uhuhu
Abdala malum olurmuş hadi inşallahsen totalsin anlamazsin şimdi p ile değil b ile olan oradaki yapabilsem şapkasini da koyacaktim
Negzel hayalkerin var seninTimur diziyemi almadıTuba kabul etmedi iyikide kabul etmemiş timurun reyting terımlerınden de haberi yok
Sizin hayallere fora tubaya teklif geldi ben biliyorum ve eminim bilmedigin konularda hayal deyip durmaNegzel hayalkerin var senin
Tubanin menajerisin galibaSizin hayallere fora tubaya teklif geldi ben biliyorum ve eminim bilmedigin konularda hayal deyip durma
Beroş en mantikli işi yapti sistem uyduruk dizi istiyor diyip saçma dizi seçebilirdiTamam AB grubunun birincisi de o da 5 reytingle, TOTAL desen 3 reytingi zor görüyor. Yaza doğru iyice düşer ve final yapar. Klasik Ay Yapım yalanlarına Tims de eklenmis.
Her zaman dediğim gibi Beren Saate çok mu çok yazık oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?