Kösem'in Biteceği Haberi Yalanlandı!

İnşallah şova geçer :A
Kendinizi finale hazırlayın bence. :A Reytingleri takip etmeyen de bir şey sanacak sanki 10 reytingle AB'de birinci oluyor aldığı 4 - 5 reyting evet normal bir dizi için iyi bir oran ama böyle iddialı bir dizi için başarısızlık. Zaten TOTAL'de 2-3 arasında alıyor TOTAL'e değinmemiş. :) Taş çatlasa 30 bölüm olur diyorum, o da Haziran'a denk geliyor..

Kendinizi finale hazırlayın bence. :A Reytingleri takip etmeyen de bir şey sanacak sanki 10 reytingle AB'de birinci oluyor aldığı 4 - 5 reyting evet normal bir dizi için iyi bir oran ama böyle iddialı bir dizi için başarısızlık. Zaten TOTAL'de 2-3 arasında alıyor TOTAL'e değinmemiş. :) Taş çatlasa 30 bölüm olur diyorum, o da Haziran'a denk geliyor..
Bu reyting ve maliyetle bu da ultra başaridir :A ayrica arap kullarimiz parabasarsa bitmeyiz zaten TNS sistemi eşittir kalitesizlik biz bir şey yapamayiz :D

Kanal bir şey dememiş vs denmiş Allah aşkına açıklamayı yoldan geçen adam değil resmi yapım şirketi yapmış sizce kanalın haberi/izni yok mudur bu açıklamadan? :)

yorumlar ayrı bir komedi açıklama ayrı bir komedi neye güleceğimi şaşırdım :D
biz ne açıklamalar gördük yapımcı doğal olarak çıkar bu açıklamayı yapar bitmesi kesin bile olsa yapar bu açıklamayı salak mı adamlar :D 2-3 reytingle bu açıklamayı yapmakta ayrı bir başarı izlenmeme rekoru kıran dizinin yapımcısı bu :D
ben bitmesini istemem ne güzel rakip bundan kolayını nerde bulacaz :kiki: umarım devam ederde fark atmaya devam ederiz :d

Türkiye de totalde ilk 20ye giremiyosun 2-3 rt her neyse o kadar rt alıyosun hala ''30 olkoyo sotolon....'' diyolar ya :F :F
yüzsüzlük gördüm de bu kadar değil be bunlar zirveye oynuyor

Türkiye de totalde ilk 20ye giremiyosun 2-3 rt her neyse o kadar rt alıyosun hala ''30 olkoyo sotolon....'' diyolar ya :F :F
Aga bunların hepsi yurt dışı meraklısı. Bu halkı zaten üçüncü sınıf aşağılık parya olarak gördüler zaten hayatları boyunca. İşte bu yüzden diyorum ya Netflix gelsin kurtarsın bunları diye. Gitsinler yabancı ülkede yayınlansınlar çok meraklılar ya :D

Aga bunların hepsi yurt dışı meraklısı. Bu halkı zaten üçüncü sınıf aşağılık parya olarak gördüler zaten hayatları boyunca. İşte bu yüzden diyorum ya Netflix gelsin kurtarsın bunları diye. Gitsinler yabancı ülkede yayınlansınlar çok meraklılar ya :D
yok '' araplar bizi izliyor , azeriler bize hasta'' :F :F sen türksün , türk dizisi yapmışsın önemli olan kendi ülkende izlenmen .

Kullarimiz boşuna mi sevindi :D
Laaa sen neyin keyfini yaşıyon böyle:F sen açmadın mı haber? Starda bitecek netflixe geçecek diye? Senin elin böyle habere gittiyse bu yalanlamaya kim inanır? Sığındıkları şey de 5 reyting şey:X o güne sağlam bişey gelseydi napacaklardı? Acun keşke survivoru koysa o güne:X

Laaa sen neyin keyfini yaşıyon böyle:F sen açmadın mı haber? Starda bitecek netflixe geçecek diye? Senin elin böyle habere gittiyse bu yalanlamaya kim inanır? Sığındıkları şey de 5 reyting şey:X o güne sağlam bişey gelseydi napacaklardı? Acun keşke survivoru koysa o güne:X
Kaynagi guvenikur her haberi acarim inanip inanmamam onemli degil kaç kere dicem :D

yok '' araplar bizi izliyor , azeriler bize hasta'' :F :F sen türksün , türk dizisi yapmışsın önemli olan kendi ülkende izlenmen .
Azeriler zaten turk:F

Yanlisi duzelteyim dedim :D

Tns turkiyesini çok iyi ozetlemissin tns esittir cahil turkiye :) ayrica ben şahsen netflix i begenmem izledgim 1dizisi var sadece diger laf attiklarini bilemem :)

Son düzenleme:
Yanlisi duzelteyim dedim :D

Tns turkiyesini çok iyi ozetlemissin tns esittir cahil turkiye :) ayrica ben şahsen netflix i begenmem izledgim 1dizisi var sadece diger laf attiklarini bilemem :)
Bunu diyen bir adama ben daha ne diyeyim ki :A Halk size balyozu indirdikçe akıllanacaksınız hiiiiç merak etme😉

Amaçları reklam yapıp dip olan reytinglerini artırmak ama o da fayda etmeyecek hatta final yapsa yine iyi yakında yayından kaldırıldı haberi çıkar [emoji3] [emoji3] [emoji3]