Ekranin en pahali dizisi fakirse digerleri açliktan olmuş demektirUmut fakirin ekmegi diye bosuna dememisler![]()
Ekranin en pahali dizisi fakirse digerleri açliktan olmuş demektirUmut fakirin ekmegi diye bosuna dememisler![]()
Kendinizi finale hazırlayın bence.İnşallah şova geçer![]()
Bu reyting ve maliyetle bu da ultra başaridirKendinizi finale hazırlayın bence.Reytingleri takip etmeyen de bir şey sanacak sanki 10 reytingle AB'de birinci oluyor aldığı 4 - 5 reyting evet normal bir dizi için iyi bir oran ama böyle iddialı bir dizi için başarısızlık. Zaten TOTAL'de 2-3 arasında alıyor TOTAL'e değinmemiş.
Taş çatlasa 30 bölüm olur diyorum, o da Haziran'a denk geliyor..
Kendin diyosun ekranin en pahali dizisi diye bu reytinglerle nereye kadar devam edecekEkranin en pahali dizisi fakirse digerleri açliktan olmuş demektir![]()
Bu reytinglerle devam etmesi de başaridirKendin diyosun ekranin en pahali dizisi diye bu reytinglerle nereye kadar devam edecek![]()
Aga bunların hepsi yurt dışı meraklısı. Bu halkı zaten üçüncü sınıf aşağılık parya olarak gördüler zaten hayatları boyunca. İşte bu yüzden diyorum ya Netflix gelsin kurtarsın bunları diye. Gitsinler yabancı ülkede yayınlansınlar çok meraklılar yaTürkiye de totalde ilk 20ye giremiyosun 2-3 rt her neyse o kadar rt alıyosun hala ''30 olkoyo sotolon....'' diyolar ya![]()
![]()
yok '' araplar bizi izliyor , azeriler bize hasta''Aga bunların hepsi yurt dışı meraklısı. Bu halkı zaten üçüncü sınıf aşağılık parya olarak gördüler zaten hayatları boyunca. İşte bu yüzden diyorum ya Netflix gelsin kurtarsın bunları diye. Gitsinler yabancı ülkede yayınlansınlar çok meraklılar ya![]()
Laaa sen neyin keyfini yaşıyon böyleKullarimiz boşuna mi sevindi![]()
Kaynagi guvenikur her haberi acarim inanip inanmamam onemli degil kaç kere dicemLaaa sen neyin keyfini yaşıyon böylesen açmadın mı haber? Starda bitecek netflixe geçecek diye? Senin elin böyle habere gittiyse bu yalanlamaya kim inanır? Sığındıkları şey de 5 reyting şey
o güne sağlam bişey gelseydi napacaklardı? Acun keşke survivoru koysa o güne
![]()
Azeriler zaten turkyok '' araplar bizi izliyor , azeriler bize hasta''![]()
sen türksün , türk dizisi yapmışsın önemli olan kendi ülkende izlenmen .
yani emre bey?Kaynagi guvenikur her haberi acarim inanip inanmamam onemli degil kaç kere dicem
Azeriler zaten turk![]()
Yanlisi duzelteyim dedimyani emre bey?
Tns turkiyesini çok iyi ozetlemissin tns esittir cahil turkiyeAga bunların hepsi yurt dışı meraklısı. Bu halkı zaten üçüncü sınıf aşağılık parya olarak gördüler zaten hayatları boyunca. İşte bu yüzden diyorum ya Netflix gelsin kurtarsın bunları diye. Gitsinler yabancı ülkede yayınlansınlar çok meraklılar ya![]()
Bunu diyen bir adama ben daha ne diyeyim kiYanlisi duzelteyim dedim
Tns turkiyesini çok iyi ozetlemissin tns esittir cahil turkiyeayrica ben şahsen netflix i begenmem izledgim 1dizisi var sadece diger laf attiklarini bilemem
![]()
Bana Hiç kere söyledin... kaç kere söylemiş gibi davranmaKaynagi guvenikur her haberi acarim inanip inanmamam onemli degil kaç kere dicem
Azeriler zaten turk![]()
Su anki reytingler halk demek halkimiz her gun 5-6 uyduruk izdivac programi izliyor demek maşallah halka daha buyuk hakaret edemezdinBunu diyen bir adama ben daha ne diyeyim kiHalk size balyozu indirdikçe akıllanacaksınız hiiiiç merak etme😉
O aenin totoslugunBana Hiç kere söyledin... kaç kere söylemiş gibi davranma![]()
Tarihimizi rezil eden dizileri izlemektense izdivaç izlemelerini yadırgamamSu anki reytingler halk demek halkimiz her gun 5-6 uyduruk izdivac programi izliyor demek maşallah halka daha buyuk hakaret edemezdin
O aenin totoslugun![]()