Kösem Sultan Rolü Kesinleşti

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,702
Puanı
1,060
Kösem Sultan dizisinde başrol için birçok iddia dolanıyordu.Dizi için son haber Milliyet Gazetesi'nde geldi.

Muhteşem Yüzyıl ile ilgili birçok haberi de ilk ve doğru şekilde veren gazetenin haberine göre Kösem Sultan rolü için kesin olarak Beren Saat ile anlaşıldı.

Kösem Sultan hakkında kısa bilgi:
Osmanlı tarihinin en etkili kadınlarından biri olan ve asıl adının Anastasia olduğu bilinen ‘Kösem Sultan’, 1590 yılında Yunanistan'da doğdu.
Kösem Sultan, 15 yaşında İstanbul'a gönderildikten sonra Osmanlı padişahı I. Ahmed’in eşi oldu. Hayatı romanlara, tiyatro oyunlarına ve opera eserlerine konu olan ‘Kösem Sultan’, oğulları 4. Murat ve İbrahim’le torunu 4. Mehmet döneminde uzun yıllar devlet yönetiminde etkili olmuş bir sultandır.
24775158.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @sokak sanati @dizi kolik @xBUGRAx @denizz19

Çok mutlu olacağımız bir haber. Hem Beren için hem de Kösem dizisi için çok çok başarılı bir karar. Timur Savcı'dan beklediğim hareket. Tebrikler.:D

Timur daha önce Survivor yarışmacılarıyla çalışmıştı yine olabilir ve Turabi'yi de kaçırmaz bence.:Z

Tims Beren'i kullanamıcak yaa:( Beren'e bu sefer çakma iş yaptı dencek:( Hadi yeni yüz bulacadı senin Timur'cuğun @xemrexxx ??? O adamdan yeni bi şey beklemiyordum zaten:A

Tims Beren'i kullanamıcak yaa:( Beren'e bu sefer çakma iş yaptı dencek:( Hadi yeni yüz bulacadı senin Timur'cuğun @xemrexxx ??? O adamdan yeni bi şey beklemiyordum zaten:A
valla ben de beklemiyordum ama milliyet diyince kafam karıştı my nin ana sponsoruydu adamlar:A

timu yeni yüzler bulacaktır daha 14 ay var:F

Ben inanmıyorum nedense bu habere pek. :A Meryem Uzerli olacak, geçmişte yapılan dedikoduyu "Up"latmışlar gibi geldi. :A

Muhteşem bir haber bu. :Z Valla gece gece nasıl heyecanlandım İnşallah kesindir merakla haberlerini bekliyoruz.

Bence çok doğru bir karar olmuş.Meryemi görmek isterdim bu rolde ama onu görünce hemen akla hürrem gelirdi.Beren dışında hazal ve naz elmasın adı da geçiyordu.En iyi seçim Beren oldu.Kösem entrika dolu bir kadın ve bihter karakterini de Beren çok iyi oynamıştı.Kösem karakterini de iyi canlandırır.Hem evlenecekte 1 buçuk yıl ara verir ve iddialı bir şekilde döner ekranlara.:)

Çaresiz izleyecez artık napalım Beren nereye biz oraya. :D