Dur bakalım ben doğru olmadığına inanmak istiyorum hala daha bu köprünün altından çok sular akar.oh olsun melun![]()
Dur bakalım ben doğru olmadığına inanmak istiyorum hala daha bu köprünün altından çok sular akar.oh olsun melun![]()
Beren Saat saçmalığı derken ?intikam dizisiyle yeterince rezil olmadımı kösem sultanda tutmayınca beren saat saçmalığıda böylece bitmiş olucak başarısız listelerine eklenicek yanııı oyüzden kösem sultan olmaısnı bence istiyorum intikamdan sonra ordada rezil olsunda böylece beren saat saçmalığı sonlansın
🙂🙂🙂 @xemrexxx dakika tutuyorum bakalım kaç dakikada buraya damlıcaksın yada kaç saniyede hahah![]()
dizilerin kraliçesne ne dedi şopar 😱 seni @destere ye havale ediyorumintikam dizisiyle yeterince rezil olmadımı kösem sultanda tutmayınca beren saat saçmalığıda böylece bitmiş olucak başarısız listelerine eklenicek yanııı oyüzden kösem sultan olmaısnı bence istiyorum intikamdan sonra ordada rezil olsunda böylece beren saat saçmalığı sonlansın
🙂🙂🙂 @xemrexxx dakika tutuyorum bakalım kaç dakikada buraya damlıcaksın yada kaç saniyede hahah![]()
saçmalık sensin bi kere .ss
@xemrexxx sen gerçekten yaşlanmışsın yiğit senden önce davrandıBeren Saat saçmalığı derken ?
Rolünü gayet iyi yapıyor , güzelde kadın saçmalık ne demek![]()
başarısız dediğin dizi vadi ve acunu geçti daha nolsun .ss@xemrexxx sen gerçekten yaşlanmışsın yiğit senden önce davrandı
@Yiğitt ben bereni beğenmiyorum intikam dizisinde başarısız olduklarını kabul etsinler ama bu bereni başarısız kılmaya yetmez oyüzden kösem sultan dizisindede oynayıp başarısız olursa eğer beren saat konusuda kapanmış olucak yanı başarısız olmasınıda istiyorum![]()
yayından kaldırılan saçma bir diziydi yanı kösem sultantada başarısız olursa bu işş biter bencebaşarısız dediğin dizi vadi ve acunu geçti daha nolsun .ss
destere görürse mesajlarını şikayet eder ona göre ceza alırsınyayından kaldırılan saçma bir diziydi yanı kösem sultantada başarısız olursa bu işş biter bence![]()
Kıskanç@xemrexxx sen gerçekten yaşlanmışsın yiğit senden önce davrandı
@Yiğitt ben bereni beğenmiyorum intikam dizisinde başarısız olduklarını kabul etsinler ama bu bereni başarısız kılmaya yetmez oyüzden kösem sultan dizisindede oynayıp başarısız olursa eğer beren saat konusuda kapanmış olucak yanı başarısız olmasınıda istiyorum![]()
aaaa hele bir şikayet etsin beniii nerde oturuyorsa artık gider bulurum vlladestere görürse mesajlarını şikayet eder ona göre ceza alırsın![]()
hayırr hiç alakası yok düşüncelerimide söyleyemicemKıskanç![]()
Kedi ulaşamadığı ete mındar dermişaaaa hele bir şikayet etsin beniii nerde oturuyorsa artık gider bulurum vlla
![]()
![]()
[
hayırr hiç alakası yok düşüncelerimide söyleyemicem![]()
benim türkiyede fan olucağım şekilde beğendiğim bir kadın oyuncu yok bazıları fizik oalrakta çok abartılıyor ama çoğunluğu oyunculuk anlamında çok sınırlı zaten yüksek seviyede kadın oyuncu olmadığı için bunlar ön pilanda kalıyor neleriyle kaldıklarıda belli zetenKedi ulaşamadığı ete mındar dermiş
Ne anlarsan artık çidoş![]()
Seni dizi ajanslarına teşvik ediyim barebenim türkiyede fan olucağım şekilde beğendiğim bir kadın oyuncu yok bazıları fizik oalrakta çok abartılıyor ama çoğunluğu oyunculuk anlamında çok sınırlı zaten yüksek seviyede kadın oyuncu olmadığı için bunlar ön pilanda kalıyor neleriyle kaldıklarıda belli zeten
ayrıca kıskanılıcak bir durum yok bir eksiğimiz yok çok şükür bunlardan 🙂🙂
ayol berenin partnerleri; kıvanç,engin,nejat işler,mert fırat,fırat çelik,cansel elçin kızı kıskanıyon tabiaaaa hele bir şikayet etsin beniii nerde oturuyorsa artık gider bulurum vlla
![]()
![]()
[
hayırr hiç alakası yok düşüncelerimide söyleyemicem![]()
Engin Akyürekayol berenin partnerleri; kıvanç,engin,nejat işler,mert fırat,fırat çelik,cansel elçin kızı kıskanıyon tabi![]()