Kösem Sultan Kesinleşti!

D ilede çalıştı.

Ben Meryoşun tutmayan dizisini görünce Kösem'de Beren'i izleyerek gülücem ki ne gülücem.
Ohhhh şimdiden kınalar hazır.
meryoş zirvede dizisi tutmasa da olur nasılsa bir zararı yok 26 bölüm peşin aldı
d ile çalıştı gördü gününü ucuzcu şirketle

meryoş zirvede dizisi tutmasa da olur nasılsa bir zararı yok 26 bölüm peşin aldı

Sonuçta 2. dizisinde tepetaklak olacak.
Ohhhh yandan yandan.
Sen yine Beren'e geri döneceksin ama seni kabul etmeyeceğim bu sefer.

Ohhhh yandan yandan.
beren kendini geliştirirse (bknz: aşk-ı memn uve kuzey güneydeki kıvanç tatlıtuğ oyunculuğu farkı gibi) beroşcu olurum yine senden izin istemem
tepetaklak olsun en çok kazanan kadın oyuncu,en çok haber olan,sosyal medyada en çok konuşulan ödülleri malum bir de reytingi aldı mı kösem tutsa da meryemin tahtını sallayamaz kimse

Ohhhh yandan yandan.

Meryemle Beren kavganizi hiç sevmiyorum.

Tamam ben utiraf etmeliyimki meryemi berenden daha çok seviyorum.Ama meryem Beren kadar kendini kanıtlamış değil

İnşallah sonraki dizisinde kanitlar ama Ikiside farkli kulvardalar sonuc olarak ikiside benim bebislerim ikisinide sevin sevdirin

Her gun beren- tuba- meryem- Serenay haberlerine duzenli olarak bakarim

Sen mr.robot.mu izliyon.ben ilk bölümü izlemistim baya güzeldi. Sonraki bölümler nasıl?

Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.
2 ve 3. Bölümler sıkıcı ve bazen eşcinselliğin ön plana çıktığı sahneler vardı. bu beni rahatsız etti ama sen yine de izle ben 4. Bölümü yarın izlicem

Kaale alıp tıklamayın bile, bu gereksiz kuruluşa para kazandırmayın.

İnsanların ahlakını değerlendirmek onlara mı kalmış. Bunlar ne derse tersi doğrudur

Yanı berenide zihniyetini de sevmiyorum ama bir gazetenin böyle açıktan garazkar bir haber paylaşması çok yanlış. Sen sevmiyorsun ama millet izliyor hayranları da var.

Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.