Kösem Sultan Kesinleşti!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Kösem Sultan krizi tatlıya bağlandı! Yapımcı Timur Savcı ve Beren Saat arasındaki ücret sorunu halloldu. İki taraf da karşılıklı fedakârlıkta bulununca Saat’in Kösem Sultan’ı oynayacağı kesinleşti.
Kösem Sultan rolü için yapımcı Timur Savcı ile Beren Saatarasındaki ücret anlaşmazlığı çözüldü. İki taraf da karşılıklı olarak fedakârlık yapınca orta yol bulundu ve rol Saat’in oldu. Cuma günü dizinin yapım şirketi ile yayıncı kanal arasında yapılan toplantıda Beren Saat ismi resmileştirildi.
Kösem Sultan yeni sezonda Star Tv'de!
s-29473f97fbfcaefd4f876a16ee3129013f74b5bb.jpg

vallaha ben dizide görene kadar inanmam:A. o kadar git-gel haber çıktı ki

Her gazete ve kanal kendince haber yayınlıyor. :D Hangisi doğru bilemiyorum, bu haberde Habertürk'e ait. :D

Bakalım hangisi doğru çıkacak. :A

arkadaşlar artık saklamanın gereği yok. yeterince reklam yapılıp gündemde tutuldu zaten, kösemi BEN oynayacağım :F:F oh be sonunda söyledim,yeter sakla sakla şişmiştim :F:F

iyice cılkını çıkarttılar bu durumun tek amacı reklamdır kimin oynayacağı çoktan belirlenmiştir

5 gün sonra bu seferde @Aserat konusunu açar kösem sultan kesinleşti eylülde starda diye bakalım 5 gün sonrakı kesinleşen kösem sultan kim olucak ben onu merak ediyorum :F:F:F

Yeter ya cidden bıktık reklam yapıyorlar hergün kesinleşti kesinleşti yeter be kim olursa olsun. :F :F :F

Ben de okudum Habertürk'te bu sefer kesin gibi. :F O zaman merakla bekliyoruz. :Z

Mete Horozoğlu da yeniçeri ağasını canlandıracakmış. :D

nasılsa bir hürrem etkisi yaratmicek niye korkayım :A ayrıca beren de biliyor ay yapım yoksa tims bereni daha aşağısı kurtarmazdı bir seviyesi var kadının :F

D ilede çalıştı.:X
Ben Meryoşun tutmayan dizisini görünce Kösem'de Beren'i izleyerek gülücem ki ne gülücem.:A Ohhhh şimdiden kınalar hazır.:A