Kösem Sultan Kesinleşti!

D ilede çalıştı.:X
Ben Meryoşun tutmayan dizisini görünce Kösem'de Beren'i izleyerek gülücem ki ne gülücem.:A Ohhhh şimdiden kınalar hazır.:A
meryoş zirvede dizisi tutmasa da olur nasılsa bir zararı yok 26 bölüm peşin aldı :A d ile çalıştı gördü gününü ucuzcu şirketle :F

meryoş zirvede dizisi tutmasa da olur nasılsa bir zararı yok 26 bölüm peşin aldı :A d ile çalıştı gördü gününü ucuzcu şirketle :F

Sonuçta 2. dizisinde tepetaklak olacak.:Z Ohhhh yandan yandan.:Z Sen yine Beren'e geri döneceksin ama seni kabul etmeyeceğim bu sefer.:A

Sonuçta 2. dizisinde tepetaklak olacak.:Z Ohhhh yandan yandan.:Z Sen yine Beren'e geri döneceksin ama seni kabul etmeyeceğim bu sefer.:A
beren kendini geliştirirse (bknz: aşk-ı memn uve kuzey güneydeki kıvanç tatlıtuğ oyunculuğu farkı gibi) beroşcu olurum yine senden izin istemem :F tepetaklak olsun en çok kazanan kadın oyuncu,en çok haber olan,sosyal medyada en çok konuşulan ödülleri malum bir de reytingi aldı mı kösem tutsa da meryemin tahtını sallayamaz kimse:A

Meryemle Beren kavganizi hiç sevmiyorum.

Tamam ben utiraf etmeliyimki meryemi berenden daha çok seviyorum.Ama meryem Beren kadar kendini kanıtlamış değil :)

İnşallah sonraki dizisinde kanitlar ama Ikiside farkli kulvardalar sonuc olarak ikiside benim bebislerim ikisinide sevin sevdirin :Z

Her gun beren- tuba- meryem- Serenay haberlerine duzenli olarak bakarim :)

Sen mr.robot.mu izliyon.ben ilk bölümü izlemistim baya güzeldi. Sonraki bölümler nasıl?

Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.
2 ve 3. Bölümler sıkıcı ve bazen eşcinselliğin ön plana çıktığı sahneler vardı. bu beni rahatsız etti ama sen yine de izle ben 4. Bölümü yarın izlicem :)

İnsanların ahlakını değerlendirmek onlara mı kalmış. Bunlar ne derse tersi doğrudur :F

Yanı berenide zihniyetini de sevmiyorum ama bir gazetenin böyle açıktan garazkar bir haber paylaşması çok yanlış. Sen sevmiyorsun ama millet izliyor hayranları da var.

Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.