''Kösem Sultan'' Kesin Olarak Belirlendi!

Eğer haber doğruysa "Epic Fail" olmuş. :F

Kadının o kadar parası var hala 80 bin tl'nin peşinde. Halbu ki millet bin tlye muhtaç. ALLAH ıslah etsin (eğer haber doğruysa)

O mantıkla gidilmemesi gerekir bence.
Prestij olayı bu. Daha fazla izlenen daha fazla para almalı. Beren'de daha fazla izleniyor ise Özcan Deniz 90 bin alıyorsa ondan daha fazla almalı.:X Tabi ki paraya ihtiyacı yok ama dediğim gibi..

Ne alakası var? Kadın Türkiye'nin en başarılı oyuncularından birisi ve hakkını istiyor. Millet bin tl'ye muhtaç ve seçme hakkı var. Seçerken ona göre oy versinler o zaman. Karşılaştırmanın hiç bir mantığı yok bence.
Milletin anası babası 1 ay boyunca günde 12 saat çalışsın 900 tl alsın bu ....
Tamam bununda işi zordur (900 tl alanlar kadar değil) hakkıdır ama bu kadar da değil. Yok öyle bi dünya

Tamam bununda işi zordur (900 tl alanlar kadar değil) hakkıdır ama bu kadar da değil. Yok öyle bi dünya
Herkesin mesleğine göre değişiyor bu iş. Hiç alakası yok bence. Bu kafayla gidersek oyuncular ne işe yarıyor? Bu kadar detaya girersek çıkamayız işin içinden.

Onla bunun ne alakasi var :)

Kadın türkiyenin en ünlü en popüler en güzel en iyi oyuncusu.

Daha 1 dizide oynayan meryem(meryemi kotulemiyorum :bhr: ) 120 bin alacakken , sevilmeyen ozcan 90 bin aliyorken, murat Yıldırım 100 bin alacakken berenin 80 bin istemesi mutevazilik oluyor.

İşçilerle oyuncuları karşılaştıramazsin ikiside farklı kulvardalar :) sana bunu @sokak sanati gayette güzel açıklamış misal :)

Twitterda bazıları Sinem'i yakıştıramamış, benim haberime laf ediyorlar. :F

@Yiğitt @cookies @sokak sanati afedersiniz ama başlarım meslek farklılığına
gelelim matematiksel hesaplamalara
Beren'in dizisi 6 ay sürse kazandığı para'nın haddi hesabı yok
>>>1.920.000 tl <<< (eşi'nin kazandığı parayı saymıyorum bile)
Asgari ücretle çalışan birinin 6 ayda kazandığı para
>>> 21.600 tl <<< (eşi'nin kazandığı parayı eklesek kaç yazar ki)
asgari ücretle çalışan kişi berenin kazandığı parayı kazanabilmesi için (hesaplayamadım 😕 ama) baya bi yıl çalışması lazım 10 20 yıl dan bahsetmiyorum.
40.000 yetmiyo mu ben anlamadım ki
yanlış bişey söylediysem öd

@Yiğitt @cookies @sokak sanati afedersiniz ama başlarım meslek farklılığına
gelelim matematiksel hesaplamalara
Beren'in dizisi 6 ay sürse kazandığı para'nın haddi hesabı yok
>>>1.920.000 tl <<< (eşi'nin kazandığı parayı saymıyorum bile)
Asgari ücretle çalışan birinin 6 ayda kazandığı para
>>> 21.600 tl <<< (eşi'nin kazandığı parayı eklesek kaç yazar ki)
asgari ücretle çalışan kişi berenin kazandığı parayı kazanabilmesi için (hesaplayamadım 😕 ama) baya bi yıl çalışması lazım 10 20 yıl dan bahsetmiyorum.
40.000 yetmiyo mu ben anlamadım ki
yanlış bişey söylediysem öd
Tamam düşüncen doğru, ona birşey demiyorum zaten. Farkındaysan bizde ünlü çocuğu değil, normal bir maaşla çalışan insanların çocuklarıyız. Ama onun işi prestij işi. Hem 1-2 tutmayan dizilerde rol alanlar o kadar yüksek alıyorsa, oynadığı her dizi (İntikam ikinci sezon hariç) Hep zirveye yakındı ve diğer dizileri zirvedeydi. Sonuçta hakkını alıyor, onu söylüyoruz. :) Yoksa diğer açıdan bakarsak farklı yorumlanır.

Canlarım benim Sinem olsa olsa cariye olur orda 😱 @Çiğdem- acaba kenandan mı torpilli (b)

Bereni yedirmeyiz :love1: :love1: :love1:
hhahah ayy sinem olursa eğer bu diziyi @xemrexxx bile izlemez

:F:F:F

sinem en iyi yere kapak attı kendisini diye ben boşuna söylemiyorum önce kenan torpiliyle filme başrol oldu şimdide kösem dizisine başrol oluyor kenan timurla bu konuyu konuşmadıysa bende hiçbirşey bilmiyorum
:F:F:F

Haber doğru değildir bence. Olmasını da istemem zaten. Bu role Sinem Kobal'ın yakışmayacağı çok açık.

Puhahahhahhhaaa.:kiki: Eğer bu haber doğru ise çok gülerim. 20 bin fazla isteyen Beren'i Kösem yapmayıp Sinem'i yapacak kadar düştü mü bu Timur.:F
Kaldı ki 80 bin piyasa şartarında Beren için az bile.

Haydi Star'ım el at şu olaya.:Z Ver Beren'e para olay çözülsün.:Z
parayla alakası yok anlamadın mı hala timurcuğum istemiyor beroşu:A
neyse beterin beteri varmış bu haber doğru değildir:F

Geçen sene hiç tanınmayan Meryem'e liraları akıtmak akıl karı olup Beren' 80 bin vermek mi mantıksızlık yoksa Sinem gibi birini alıp reytingleri batırmak mı akıl karı :D

Kafa güzel miş Timurun :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919