Sen beddua edince böyle oluyor.sss Sinem diziyi kurtaramaz.
hades de padişah olur sinem kösem olursa..ssSen beddua edince böyle oluyor.sss Sinem diziyi kurtaramaz.![]()
Aynen.ssssshades de padişah olur sinem kösem olursa..ss
ayy boşunamı diyoruz sinem iyi yere kapak attı diye kenan bu dizi sinema filmine başrol yaptırmıştı konusunuda ben açmıştım kösem yaptıranda kenan sinemin artık sırtı yere gelmez kenanın bir telefonuna bakar ohhh açılsın kapılarAynen.sssss
Tutmayacak kesinlikle.ayy boşunamı diyoruz sinem iyi yere kapak attı diye kenan bu dizi sinema filmine başrol yaptırmıştı konusunuda ben açmıştım kösem yaptıranda kenan sinemin artık sırtı yere gelmez kenanın bir telefonuna bakar ohhh açılsın kapılar![]()
ay valla my deki haremdeki figuranlar bile daha yetenekli bundan bak gizem karaca bak dila danışman bak karagüldeki kızayy boşunamı diyoruz sinem iyi yere kapak attı diye kenan bu dizi sinema filmine başrol yaptırmıştı konusunuda ben açmıştım kösem yaptıranda kenan sinemin artık sırtı yere gelmez kenanın bir telefonuna bakar ohhh açılsın kapılar![]()
Aynen Timur saçmalamış.ay valla my deki haremdeki figuranlar bile daha yetenekli bundan bak gizem karaca bak dila danışman bak karagüldeki kız![]()
selena dısında tutan işi yok ayoll onuda çocuk kitle izliyoru bu kadınınay valla my deki haremdeki figuranlar bile daha yetenekli bundan bak gizem karaca bak dila danışman bak karagüldeki kız![]()
belki senin cw kanalına satarlar orayı da 20 yaş altı kızlar izliyor bir de senkartlaşmış oalrakselena dısında tutan işi yok ayoll onuda çocuk kitle izliyoru bu kadının
20 yas kitlesi bile yoktur 15 yas kitlesi var kösemi çocuklarmı izleyecek kesinlikle tutmaz![]()
my den milyonları vurdu halen 20 30 kuruşun hesabını yapıyorO değilde hani bu Timur Savcı çok zengindi paraya para demiyordu şimdi 80 binin hesabını mı yapmış.![]()