''Kösem Sultan'' Kesin Olarak Belirlendi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1437639605.jpg

Star Tv'nin merakla beklenen Kösem Sultan dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

Uçankuş'un haberine göre Kösem Sultan rolü için Sinem Kobal'a teklif gittiği, Sinem Kobal'ın ise uzun bir düşünme aşamasından sonra rolü kabul ettiği öğrenildi! Böylece Kösem Sultan, Sinem Kobal oldu. Tarafların prensip olarak anlaştığı, imzaların ise önümüzdeki günlerde atılacağı öğrenildi.

Beren Saat ise Timur Savcı ile ücret konusunda anlaşamadı. Beren Saat'in diziden 80 bin tl istemesi Timur Savcı'nın geri adım atmasına neden oldu.

Herkesin merakla beklediği Kösem Sultan, Eylül ayında Star'da!

Son düzenleme:
Puhahahhahhhaaa.:kiki: Eğer bu haber doğru ise çok gülerim. 20 bin fazla isteyen Beren'i Kösem yapmayıp Sinem'i yapacak kadar düştü mü bu Timur.:F
Kaldı ki 80 bin piyasa şartarında Beren için az bile.

Haydi Star'ım el at şu olaya.:Z Ver Beren'e para olay çözülsün.:Z

Canlarım benim Sinem olsa olsa cariye olur orda 😱 @Çiğdem- acaba kenandan mı torpilli (b)

Bereni yedirmeyiz :love1: :love1: :love1:

O değilde hani bu Timur Savcı çok zengindi paraya para demiyordu şimdi 80 binin hesabını mı yapmış. (b)

Tamam Sinem Kobal'ı severim ama kendisi gençlik dizilerinde daha iyi.Bu rol ona olmaz.
İnşallah haber doğru değildir. :(

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum. Timur Savcı no-name bir isim arıyordu en son.

Bu dizinin tutması Kösem rolunü oynayacak kişiye çok bağlı. Sinem Kobal ve ya önceki haberlerde yazıldığı gibi no-name birisi ile bu kadar hazirliklardan sonra diziyi ateşe atarlar.
Hem artık bu başrol bi belirlensin, sıktı artık haberleri.

Bu dizinin tutması Kösem rolunü oynayacak kişiye çok bağlı. Sinem Kobal ve ya önceki haberlerde yazıldığı gibi no-name birisi ile bu kadar hazirliklardan sonra diziyi ateşe atarlar.
Hem artık bu başrol bi belirlensin, sıktı artık haberleri.
Başrolünde no-name olması diziyi etkilemez, tabi yan rollerin MY'deki gibi güçlü olması lazım. Önümüzde şişirilmiş de olsa bir MY örneği var :D

Herkes Beren beklerken Sinem çıkarsa seyirci karşısına, dizi kafadan tutmaz. Ya iddia atıp reklam yapmak için iddiayı büyütmeyecektiniz. Büyüttünüzse dizi tutmazsa sorumlusu zaten yapım ekibi.

bir arkadaşın dediği gibi berenden sineme çok güldüm yazık olmuş beren gibi güzel oyuncu yerine sinem gibi başarısız birine
muhteşem yüzyıl tuttu ama bu tutmayacak eğer sinem varsa ki şuana kadar olumlu bir yorum okumadım

Başrolünde no-name olması diziyi etkilemez, tabi yan rollerin MY'deki gibi güçlü olması lazım. Önümüzde şişirilmiş de olsa bir MY örneği var :D

@batuhankaralar

No-Name deyince hep ilk akila Muhteşem Yüzyil ve Meryem Uzerli gelir. Ama ben katilmiyorum.
Muhteşem Yüzyil tarihi dizilerde yeni bi dönem idi.Hem de sen dediyin gibi yan kadro oldukca güclü idi. Ve en basrol Halit Ergenc idi.

Simdi ise dizi tamamen Kosem Sultan ile alakali. Ve eger o no-name isim sevilmezse direkt tutmadi diyebiliriz. Yan kadro falan kurtarmaz. O yüzden Kösem garanti birisi seçilmeli.
Yeni bi isim buyuk risk.

Kadının o kadar parası var hala 80 bin tl'nin peşinde. Halbu ki millet bin tlye muhtaç. ALLAH ıslah etsin (eğer haber doğruysa)
Ne alakası var? Kadın Türkiye'nin en başarılı oyuncularından birisi ve hakkını istiyor. Millet bin tl'ye muhtaç ve seçme hakkı var. Seçerken ona göre oy versinler o zaman. Karşılaştırmanın hiç bir mantığı yok bence.