'Kösem Sultan' Dizisinde Başrolü Kimin Oynayacağı Netleşti!

tutmaz boşuna uğraşıyolar

Kenan ve Tuba, Ay Yapım'la çalışıyor hayırlısı inşallah.

Beren ile Mehmet Günsür'de dev yakışırlar ama TİMS eskilerle çalışmayacakmış. Bence oyuncu bulamazlarsa Mehmet'le çalışabilirler belli olmaz yani.

Diziye 23 yaşında başlasa ölümü 4 sezon 27'yi bulur. Sıkıntı olmaz yani.

İyi bir partner bulamazlarsa erkenden öldürürler orası ayrı tabii.

@sürgünüm ben o adamdan iğreniyorum yaa.
Nedense çok itici geliyor bana. Ama olmasınlar.ss Mehmet'i almaz bence. Her ne kadar bazıları boş yorum yapsada dev bir iş hazırlanıyor. Öyle eskiden çalma yapmazlar gibi.

@Bully ama dizide 2 sezon olur bence.
Sonuçta aşkta olmalı dizide. Asıl kadroda bozulmak istenmez. Öyle hemen kenara atılacak bir karakter olmaz.

Viki'de 1603 yılında tahta geçiyor diyor.
13. yaşında geçiyormuş yani.😱 @sürgünüm 14 yıl kalıyormuş.

@xemrexxx çokta gerisinde kalmaz.
Mete oyunculuk anlamında en önde gelenlerden. Ezme şimdi adamı. Sadece yeterli şans Halit kadar tanınmamış.
adam öbgz de oynadı la daha ne şansı

ayrıca bully e ve diğer arkadaşalra söyle mantıklı düşünsünlker dizi 49* yıllık süreci anlatacak kösemin eşi 14 yıl gözükecek my gibi 4 sezon diye düşünün artık 2.sezonda ölür
partner çok önemli değil yani

Keşke Safiye Sultan, Ayça Bingöl olsaydı. Benzerlik konusunu bilemem, ama çok yakışırdı bence. En azından Hülya Avşar'a göre daha iyi olurdu.

2 sezon bencede olur. Sonra zaten çalkantılı taht oyunları var ve çok dikkat çekici konu ile 3. sezon devam eder.
Bence çok mantıklı kullanılırsa dikkat çekici bir dönem.

Beren Saat'i özlemiştik. Evde izlenir kesin bu dizi, dolayısıyla ben de izlemiş olurum ucundan köşesinden.

Kraliçe ekranlara geri dönüyor sonunda. Haberi ilk aldığımda çok sevinmiştim
Muhteşem olacak,rol için en Usta kişi,Büyük merakla bekliyorum meleğimi. :Love1: