Kösem Sultan Dizisi İçin Yeni İsimler

İsebella değil ki Berguzer korel sen nasıl my izleyicisin melun.Monica terres diyorum izabella fortune demedim
Monica Terres bu
Ekli dosyayı görüntüle 37435
tamam biliyoz şopar :F kenan dedik bergüzar dedik işte melike ipek yalova da karadayı da işte bizim isabella çingenesi o olmasın diyorum :D

ne sandın hemi de en kalitesi :A

tamam biliyoz şopar :F kenan dedik bergüzar dedik işte melike ipek yalova da karadayı da işte bizim isabella çingenesi o olmasın diyorum :D

ne sandın hemi de en kalitesi :A
Hımm olmasın tabi bacak kadar boyu var kameracılara yazık onu çekerlerken:D
Bu kadroda Bengüzar,Meryem,Beren,Kenan,Kıvanç olsa ne olur sence bir de Nebahat Çehre ve Hazal Kaya:D

izleyenlerine göre kaliteli o sadece:A

herkes kapak atmaya çalışacak diziye:F
Bence şimdi olmaz dizi başladığında ve herkes izlemeye başladığında yani beğenmeye başladığında ben olsaydım ben olsam diyecekler.Muhteşemde de öyleydi herkes dizinin başarısını kalitesini görünce bende olsam ben de olsaydım diyor.:)

Herkese göre kaliteli
pek göremiyoruz kimseciklerin ödül verdiği yok o ka reytinge rağmen :A bak küçük ağam il kseneden topladı ödülleri :A

Bence şimdi olmaz dizi başladığında ve herkes izlemeye başladığında yani beğenmeye başladığında ben olsaydım ben olsam diyecekler.Muhteşemde de öyleydi herkes dizinin başarısını kalitesini görünce bende olsam ben de olsaydım diyor.:)
my etkisiyle kösem başlar başlamaz 50 ülkeye falan satılır herkes isteyecektir diziyi :A

aday oluyonuz ama :A neyse zaten vadiye ödül verilerse sosyal medyada büyük tepki olur veremez kimse :X
O ödülleri ancak küçük diziler alır bizim gibi büyük bir dizi o ödülleri almaz

Tabi kaliteli:)
Bu dizi eğer gerçekten bu diziye güzel hazırlanılırsa Muhteşem Yüzyıldan daha çabuk yurt dışına açılır.Muhteşem Yüzyılı alan ülkeler aynı yapımcının dizisini almak isteyeceklerdir.:d
Alsınlar ne yapalım yani

O ödülleri ancak küçük diziler alır bizim gibi büyük bir dizi o ödülleri almaz

Alsınlar ne yapalım yani
Öyle deme Türk Televizyonu için çok önemli bu şu ana kadar Türk Dizileri yurt dışında ilgi görmüyordu ama şimdi çoğu ülke Türk Dizilerini yayınlamak için kuyruk oluşturuyorlar.Eğer böyle devam ederse çok daha iyi yerlere gelebiliriz.

düştüğü an bıraktı mzaten :X senaryo yazılmayıp siapriş üzerine sunulduğunda bıraktım :X
Atv ve Tnt de senaryo bir ara düştü ama geçen yıl tekrar toparladı

Öyle deme Türk Televizyonu için çok önemli bu şu ana kadar Türk Dizileri yurt dışında ilgi görmüyordu ama şimdi çoğu ülke Türk Dizilerini yayınlamak için kuyruk oluşturuyorlar.Eğer böyle devam ederse çok daha iyi yerlere gelebiliriz.
Vadi başlattı bu akımı