tamam biliyoz şoparİsebella değil ki Berguzer korel sen nasıl my izleyicisin melun.Monica terres diyorum izabella fortune demedim
Monica Terres bu
Ekli dosyayı görüntüle 37435
ne sandın hemi de en kalitesiKalite mi![]()
tamam biliyoz şoparİsebella değil ki Berguzer korel sen nasıl my izleyicisin melun.Monica terres diyorum izabella fortune demedim
Monica Terres bu
Ekli dosyayı görüntüle 37435
ne sandın hemi de en kalitesiKalite mi![]()
Kalite görmesek inanacaztamam biliyoz şoparkenan dedik bergüzar dedik işte melike ipek yalova da karadayı da işte bizim isabella çingenesi o olmasın diyorum
ne sandın hemi de en kalitesi![]()
Hımm olmasın tabi bacak kadar boyu var kameracılara yazık onu çekerlerkentamam biliyoz şoparkenan dedik bergüzar dedik işte melike ipek yalova da karadayı da işte bizim isabella çingenesi o olmasın diyorum
ne sandın hemi de en kalitesi![]()
izleyenlerine göre kaliteli o sadeceVadi 😎
herkes kapak atmaya çalışacak diziyeHımm olmasın tabi bacak kadar boyu var kameracılara yazık onu çekerlerken
Bu kadroda Bengüzar,Meryem,Beren,Kenan,Kıvanç olsa ne olur sence bir de Nebahat Çehre ve Hazal Kaya![]()
Bence şimdi olmaz dizi başladığında ve herkes izlemeye başladığında yani beğenmeye başladığında ben olsaydım ben olsam diyecekler.Muhteşemde de öyleydi herkes dizinin başarısını kalitesini görünce bende olsam ben de olsaydım diyor.izleyenlerine göre kaliteli o sadece
herkes kapak atmaya çalışacak diziye![]()
Herkese göre kaliteliizleyenlerine göre kaliteli o sadece
herkes kapak atmaya çalışacak diziye![]()
pek göremiyoruz kimseciklerin ödül verdiği yok o ka reytinge rağmenHerkese göre kaliteli
my etkisiyle kösem başlar başlamaz 50 ülkeye falan satılır herkes isteyecektir diziyiBence şimdi olmaz dizi başladığında ve herkes izlemeye başladığında yani beğenmeye başladığında ben olsaydım ben olsam diyecekler.Muhteşemde de öyleydi herkes dizinin başarısını kalitesini görünce bende olsam ben de olsaydım diyor.![]()
Yandaş ödüllere ihtiyacımız yok biz o ödülleri takmıyoruzpek göremiyoruz kimseciklerin ödül verdiği yok o ka reytinge rağmenbak küçük ağam il kseneden topladı ödülleri
![]()
Tabi kaliteliHerkese göre kaliteli
aday oluyonuz amaYandaş ödüllere ihtiyacımız yok biz o ödülleri takmıyoruz
O ödülleri ancak küçük diziler alır bizim gibi büyük bir dizi o ödülleri almazaday oluyonuz amaneyse zaten vadiye ödül verilerse sosyal medyada büyük tepki olur veremez kimse
![]()
Alsınlar ne yapalım yaniTabi kaliteli
Bu dizi eğer gerçekten bu diziye güzel hazırlanılırsa Muhteşem Yüzyıldan daha çabuk yurt dışına açılır.Muhteşem Yüzyılı alan ülkeler aynı yapımcının dizisini almak isteyeceklerdir.![]()
yav he heO ödülleri ancak küçük diziler alır bizim gibi büyük bir dizi o ödülleri almaz
Alsınlar ne yapalım yani
Yav insan izlediği diziyi düşürmeye çalışır mı sen onu söyle kaç yıl izlemişsin sonuçtayav he he![]()
Öyle deme Türk Televizyonu için çok önemli bu şu ana kadar Türk Dizileri yurt dışında ilgi görmüyordu ama şimdi çoğu ülke Türk Dizilerini yayınlamak için kuyruk oluşturuyorlar.Eğer böyle devam ederse çok daha iyi yerlere gelebiliriz.O ödülleri ancak küçük diziler alır bizim gibi büyük bir dizi o ödülleri almaz
Alsınlar ne yapalım yani
düştüğü an bıraktı mzatenYav insan izlediği diziyi düşürmeye çalışır mı sen onu söyle kaç yıl izlemişsin sonuçta
Atv ve Tnt de senaryo bir ara düştü ama geçen yıl tekrar toparladıdüştüğü an bıraktı mzatensenaryo yazılmayıp siapriş üzerine sunulduğunda bıraktım
![]()
Vadi başlattı bu akımıÖyle deme Türk Televizyonu için çok önemli bu şu ana kadar Türk Dizileri yurt dışında ilgi görmüyordu ama şimdi çoğu ülke Türk Dizilerini yayınlamak için kuyruk oluşturuyorlar.Eğer böyle devam ederse çok daha iyi yerlere gelebiliriz.
bu akımı gümüş başlattı uçmayalımAtv ve Tnt de senaryo bir ara düştü ama geçen yıl tekrar toparladı
Vadi başlattı bu akımı
Neyse Pelin var mı bu dizidebu akımı gümüş başlattı uçmayalım![]()