Jet Sosyete'nin Yeni Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

Necati Akpınar Netflix olmayacak diye uzun süre önce demişti. Kanal belli olmasaydı çekimler başlamazdı zaten. Gülse’nin baykuş emojisi de her şeyi aydınlatıyor o yüzden çatla.
Çatlayacak bir şey yok aksine iyi bir şey dedim sana
Ben Netflix’te olmasını daha çok isterim

Dedikoducu Çocuk’un her dediği çıkıyor, o yüzden dedim ama senin anlamadan dinlemeden her şeye çatla demen sıktı artık

Reactions: Aserat
Üzgünüm refleks oldu.
Ben de isterim ama Türkiye dışındaki ülkelere uygun bir dizi değil. Yani oradaki çoğu espriyi bir Amerikalı, bir Fransız anlayamaz çünkü Türklerin anlayacağı şeyler var sadece. O yüzden de hemen iptal edilir böylesi daha iyi.

Ama adı üstünde Dedikoducu ve duyumlarını iletiyor. Mesela yapımcı 3. sezon istiyor Gülse istemiyor diye bir şey de yazmıştı zamanında ama yalan çıktı. Ranoş teyzeye sorduğumda iki kez Puhu dediği için elbette ona inanacağım.

Reactions: Özgür
Aman napıyorsan yap bundan sonra bir şey söylemem sana

Duyum falan diyorsun ama Damla Sönmez ve Hazal Subaşı Çukur’da haberini de ilk o duyum olarak paylaştı
Adamın yıllardır her dediği çıktı

Neyse dediğin gibi hem sitcomlar her ülkede izlenilmez hem de ücretsiz olması daha iyi izleyenler için

Çoğu doğru çıkıyor da sadece konu Jet Sosyete olunca pek iyi çalışmıyor kulağı.
Yoo söyleyebilirsin ben şakasına takılıyorum zaten.

Reactions: Özgür
Çoğu doğru çıkıyor da sadece konu Jet Sosyete olunca pek iyi çalışmıyor kulağı.
Yoo söyleyebilirsin ben şakasına takılıyorum zaten.
Ben çekemem senin sürekli çatla demeni
Bu gidişle JS’den soğutursun sen beni

O zaman çatladığını düşündürecek şeyler söyleme bu diziye karşı hassasım.
Orada çaladığımı düşündürecek ne yazdım be Dedikoducu Netflix’le görüşülüyor dedim alt tarafı başkası olsa sevinir ama senin kaknemliğin tuttu yine belli