Gözüne yumruk çakarım ancakSenin çakma puanlarına kalmadık canım merak etme.
Gözüne yumruk çakarım ancakSenin çakma puanlarına kalmadık canım merak etme.
Forumda elini attığı her diziyi 2 bölümde kurutan kişi söylüyor bunları da.39 bölüm çok büyük bir başarı. Tayfun Güneyer Yılan Hikayesi'nden sonra nasıl Türk Malı seviyesine düştüyse Gülse Birsel de Avrupa Yakası'ndan böyle saçma dizilerin seviyesine düştü. Mümkünse Aile Arasında 2'yi yazsın ve uzun bir süre inzivaya çekilsin.
Bu vesileyle Star'ın ileri görüşlülüğünü de tebrik ederim, boşuna TV8'e yollamamış bunu
Halka hariç izlediğim her dizi 5 reytingden az almıyor nasıl kurutuyorumForumda elini attığı her diziyi 2 bölümde kurutan kişi söylüyor bunları da.
39 bölüm çok büyük bir başarı. Tayfun Güneyer Yılan Hikayesi'nden sonra nasıl Türk Malı seviyesine düştüyse Gülse Birsel de Avrupa Yakası'ndan böyle saçma dizilerin seviyesine düştü. Mümkünse Aile Arasında 2'yi yazsın ve uzun bir süre inzivaya çekilsin.
Bu vesileyle Star'ın ileri görüşlülüğünü de tebrik ederim, boşuna TV8'e yollamamış bunu
Forumda kendi yazdığın dizileri diyorum. Daha 2-3 bölümden öteye gidemeyen biri olarak 320 bölümlük tecrübesi olan birine laf atmak şov bence.Halka hariç izlediğim her dizi 5 reytingden az almıyor nasıl kurutuyorum
Biraz rekabet olsa devam ettiririm de forumda dizi yazan kalmadı ki Kadının artık Avrupa Yakası kafasından çıkması gerekiyor, o dizi çekildi ve bitti bir daha tekrarı gelmezForumda kendi yazdığın dizileri diyorum. Daha 2-3 bölümden öteye gidemeyen biri olarak 320 bölümlük tecrübesi olan birine laf atmak şov bence.
Beşik Kertmesi, Yılan Hikayesi, Aşkım Aşkım falan 2000'li yılların güzel dizileriydi niye küçümsüyorsun ki Gülse Birsel'in dizileri Avrupa Yakası'ndan sonra çok yapay geliyor karakterler aşırı karikatürize meselaTayfun Güneyer ile Gülse Birsel'i kıyaslamak da ne bileyim...
Rekabet olduğunda da ettirmiyorsun ki. O yüzden kadına laf atma hakkın yok.Biraz rekabet olsa devam ettiririm de forumda dizi yazan kalmadı ki Kadının artık Avrupa Yakası kafasından çıkması gerekiyor, o dizi çekildi ve bitti bir daha tekrarı gelmez
Beşik Kertmesi, Yılan Hikayesi, Aşkım Aşkım falan 2000'li yılların güzel dizileriydi niye küçümsüyorsun ki Gülse Birsel'in dizileri Avrupa Yakası'ndan sonra çok yapay geliyor karakterler aşırı karikatürize mesela
En iyi kanal FOX'um olduğunu gösterdi yine, her anlamda!