'Jet Sosyete' Final Yapıyor!

Yeni bölümü final diye kakalamıştık desen doğru olurdu da böyle yemezler. Bu akşam teve2'de YD'nin sözde finali var izle de gör ne olduğunu.
Hahaha Teve2'de finalin yayınlanacağı gün Jet Sosyete'den final haberi geliyor.
Gülse Birsel'e iki şok birden... @MasacRE @Dosi @Sherlock

Reactions: Dosi
Ekip için üzüldüm. Gülse biraz daha yenilikçi radikal davranmalı.

Sen Acunu haddinden fazla savunarak yeteri kadar komik duruma düştün daha fazla düşme bizce de
@xemrexxx @Çiğdem

Sen Acunu haddinden fazla savunarak yeteri kadar komik duruma düştün daha fazla düşme bizce de
@xemrexxx @Çiğdem
Jet Sosyete'yi aldığı için TV8'e sempati duymaya başlamıştım evet ama hiçbir zaman fan olmadım ki zaten. Sadece şaka olsun diye abartıyordum. Şimdi final haberi geldi diye böyle söylediğimi düşünebilirsin ama gerçek en başından beri buydu.

Star'da başlaması sonunu getirmişti en başından.
Gülse'nin ön planda olmasından dolayı Yalan Dünya'dan daha iyi bir diziydi benim için. Lütfen internete gitme ekranda ol Gülse...

Reactions: Yiğitt
Star'da başlaması sonunu getirmişti en başından.
Gülse'nin ön planda olmasından dolayı Yalan Dünya'dan daha iyi bir diziydi benim için. Lütfen internete gitme ekranda ol Gülse...
YD'de de ilk sezon Gülse ön plandaydı yani asıl olay ön planda olması değil kendisi için ters köşe bir karakteri canlandırmasıydı bence. Yoksa Aslı ve Deniz arasında 7 fark bile yoktur.

Reactions: xBUGRAx
YD'de de ilk sezon Gülse ön plandaydı yani asıl olay ön planda olması değil kendisi için ters köşe bir karakteri canlandırmasıydı bence. Yoksa Aslı ve Deniz arasında 7 fark bile yoktur.

Kendine gel Aslı Sütçüoğlu'nu kimlerle kıyaslıyorsun. 😱 Aslı ve Burhan'ın dostluğu yeter her şeye...

Reactions: Aserat
Kendine gel Aslı Sütçüoğlu'nu kimlerle kıyaslıyorsun. 😱 Aslı ve Burhan'ın dostluğu yeter her şeye...
Aslında öyle demek istemedim de genel hatlarıyla ikisi de modernlik ve geleneksellik arasında kalmış, diğer karakterler kadar ilginç olmayan esas kızlardı. Yoksa Aslı'yı ben de seviyorum ama aşırı yetenek gerektiren bir rol de değildi. Gizem olmasa Gülse'nin bu kadar başarılı bir oyuncu olduğunu fark edemeyecektik o yüzden bu dizi o yüzden benim için ayrı bir yerde olacak.

Reactions: xBUGRAx
Acuncu kişi bunu beğenmedi.

Travmana veriyorum bu sözlerini..

Reactions: Aserat
Avrupa yakası 192 Bolum sürdü bir kere cahil
@xemrexxx @Çiğdem
Artik miladin doldurdu forumda huzursuzluk içinde geberebilir @Aserat kaknemi
@xBUGRAx fazla güneş gözlüğü var mı cenaze var da

Reactions: Çiğdem and Aserat