Netflix Jessica Jones - 2. Sezon Yorumları

2x2. Bölüm

bu bölümüde sevdim

trish in peşindeki simpson meğersem koruyormuş kadını ama fok yoluna gitti tabi
iskeletor jerinin lezosfer alemi güzeldi : ) trish e taciz olayı @Forumdash ında dediği gibi son zamanlardaki yönetmen tacizlerine gönderme gibiydi trishimi daha güçükken tahriş etmişler
günde iki bölüm izliyoruz zaten siz niye anlaşamadınızki @Çiğdem- @Forumdash

Ahaha o 18 bölüm
Tek bırakmamiştirim
13 Reason why olabilir? Sen izlemedin o diziyi dimi? 2.sezona bize yetiş. @destere bile izlemişti
Onu izlemedim Kütük bey @MasacRE- övüyordu o diziyi oyüzden gıcık kapmıştım
13. reason da bir hannah baker var dünyalara bedel destere bile izlemişti ne demek benim herkesten önce izlemiş olmam bir kere normal karşılanmalı hem konu olarakta hogathanın bayılacağı bir konu fantaztizmin doruklarına ulaşıyorlar
ektradan gerilim var heyecan var hannah var gelde izleme
13. reason ı @xemrexxx ile @Harunnn60 izlemişmiydi?

yok izlemedim

Beni ben olmaktan cıkardın iyice
Herkese benzetmeye çalişiyorsun

2.Bölüm 1.Bölüm kadar iyi olmasada idare eder
Ama kayda değer çok şey yoktu yalnız son sahne umut verdi
@Harunnn60 Sen de izle

Jessicanın içmelerini triplerini izliyoruz bir adamla barda şey etmeye başladılar
Şu zenci herif gelsede rahat etseler başaksıyla anlasamıyor

Son sahne de Uçan bir adam göründü bu sezon düşmanlarında süper güçleri var fiziksel olarak

2x1
Eh iştelik bir bölümdü.
Ama Jessica ve diziyi özlediğimi için izledim.

Pek bir olay olmadı aslında. Şişko adamın sırrır filan ilginç geldi. Yalnız o koşma efekti nedir öyle ya.
Tosuncuk zaten koşamıyor birde efekt ile iyice sırıtmış.

Trish'in eski sevgilisi piyasaya geri çıktı. Geçen sezon özel güçlere sahip olmuştu diye hatırlıyorum..

7.5

böyle mıy mıy yorumda neyin nesi
jessicanın kendi varlığı 8 puan eder konuyuda katarsan 9 garanti
ben iki bölüm izledim su gibi aktı hatta @Çiğdem- le @Forumdash a söz vermesem üste iki bölüm daha izlerdim rahatlıkla

jessicayı övmeye gelmiyor hemen öven adamın yakasından tutup tecavüze yelteniyor kadın
bardaki tuvalet sahnesini anlatmayı unutmuşum orası bayağı renkliydi

netflixde bir arjantin dizisi başlamış Edha buda dil olarak ispanyolca ama bir la casa papel dizisinin kalitesini görmek mümkün değil gibi
imdb puanı 4.8
yinede yeni başladığı için bu puan yanlış olabilir diye ilerleyen zamanlarda tekrar diziyi kontrol etmek lazım @Forumdash @Çiğdem-

Yani ergen dizileriyle senin pek işin olmaz o yuzden "bile" dedim
Bu arada hazır yakalamışken diyim. Westworld de Nisan 20'lerde filan başlıyor

Puan yukselsin 7 bile olsa bakarız yazın

Yani ergen dizileriyle senin pek işin olmaz o yuzden "bile" dedim
Bu arada hazır yakalamışken diyim. Westworld de Nisan 20'lerde filan başlıyor

Puan yukselsin 7 bile olsa bakarız yazın
Aaa ilk gün 2 bölüm izleyip Forumdash destere ama çabuk kesildiniz sizi geçtim sanırım
Harunun bize katılmasınada sevindim

3.Bölüm
Aaaa çok bir şey olmadı bölümde ama şu sarısın ecünnüyü Daredevilde olan sarısın ecünnü gibi sevmiyorum her dizide Oluyor bunlardan

Son sahnede Jessicanın karşısına dikildi bir kadın süper güçleri var ama kötü karakter o olmasın erkek oyuncu olsun

Şuan 5'i izliyorum
13 bölüm olmasaydı şimdi iki bölümü yorumlamaya gelecektim