1.Bölüm fena değildi güzel bir açılış yaptılar2x1. bölüm
tripleriyle karamsar dünyasıyla özlemişim jessicayı ekranlara dönüşü muhteşem oldu
bu sezon yeni düşman sanırım ıgh şirketi ve onun canavarı olacak , yan hikayede ise yine trishle geçmişi kurcalayıp duracaklar ..
jess in yancısı ile aralarındaki diyaloğ harika adamı günde üç kez kovduğu halde yinede bir türlü kurtulamıyor vatandaştan
canavardan kaçtığını söyleyip kendisinden yardım isteyen şişmana inanmamıştı jess? ama şişmanın bir koşuşu vardı tazı yanında haldetmişşişmanı kovaladığı sahneler ve onun kazığa saplanışı güzeldi
@destere İle bana uymamışsın bir de 2 bölümü onun gibi iç içe koymuşsun ayrı ayrı yorumlamayı öğrenemediniz gitti ayollS02B01-02
Temposu düşük iki bölüm izledim malasef ama özlemişim ben de
7/10İlk bölüm biraz temposu düşüktü ama sonlara doğru hareketlendi. O Wizzer denen dombili nasıl koşuşu vardı yaaFlash'a hakaretti resmen
2.bölümde Trish'in eski sevgili onu koruyormuş. Trish üzerinden yine olaylar dönecek anlaşilan. Şu Avukat kadının derdi ne? Ödüller al ama keşmekeş hayat yaşa
Hollywood'un cinsel taciz olayına bir göndermeymidi Trish'in yönetmenle olan ilişkisi
Asıl siz bozmuşsunuz be@destere İle bana uymamışsın bir de 2 bölümü onun gibi iç içe koymuşsun ayrı ayrı yorumlamayı öğrenemediniz gitti ayoll
Aaa @destere gelirse ancak sabah gelir yanı yarın izlemiş olacak uymuş oluyor yanı bana bende yarın izleyecemAsıl siz bozmuşsunuz be2 bölüm izlicektik. @destere 2.bölümü izlicem birazdan diyordu, belki birazdan yorumlar
Oyle hesaplarsan gün 00.00'da devir döndürüyorAaa @destere gelirse ancak sabah gelir yanı yarın izlemiş olacak uymuş oluyor yanı bana bende yarın izleyecemhem @Harunnn60 ne yaptı acaba
Hemen başlangıcta 2 bölüm izlenir miOyle hesaplarsan gün 00.00'da devir döndürüyorDiziyi cmts izlemedik. Pazar izledikYorum saatlerine bak
Ben şaşirdim o konudaHemen başlangıcta 2 bölüm izlenir mi
Hem bu dediğime cevap verme ama o malum kişi gelecek demiştin yok
Günlük 2 bölüm izlemicen miBen şaşirdim o konudaIMDB öyleydi napimDizi 13 bölümmüş. Hafta içi 3 bölüm izlicem ama hangi gün bilmiyorum.
Yok araştırmıcamGünlük 2 bölüm izlemicen miHem acele etmeyelim diyordun hemen 2 bölüm devirmişsin
O konu tamamen süpriz olsun daha aratırma yapma nette sakınGelirsede beklemediğimiz bir bölümde çıksın
Yaaa şimdi nasıl ayarlayacam diye kıvran Faruk beyYok araştırmıcam
Dizi 13 bölümmüş. Son bölümlere gelince 3 bölüm izleyemem ağir kaçar. Yada tek bölüm izleyerek finali sönük geçiremem. Son 2 bölümler heycanlı oluyor ondan
Ayy tamam ben 10 bölüm sanmıştım sezonuYaaa şimdi nasıl ayarlayacam diye kıvran Faruk beyBenim kaldı 12 bölümüm 2 şer bölümizleyecem mis gibi
Sende 13.Bölümü tek olarak izle aslında finali tek izlemek en iyisiAyy tamam ben 10 bölüm sanmıştım sezonuEhh ayarlıcam bakalım
Yok öyle denedim hangi diziydi unuttum ama zevk vermiyor öyle havada kalıyor.Sende 13.Bölümü tek olarak izle aslında finali tek izlemek en iyisi
Blackmıydı acabaYok öyle denedim hangi diziydi unuttum ama zevk vermiyor öyle havada kalıyor.
Ahaha o 18 bölümBlackmıydı acaba
İzlemiş mi o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?